Καρασαρλίδης προς Καρασαρλίδη: "είσαι ο οδηγός μας για να ξεπεράσουμε τη διχόνοια και τη στασιμότητα που χαρακτηρίζει το Δήμο Σκύδρας" | PellaNews

Καρασαρλίδης προς Καρασαρλίδη: "είσαι ο οδηγός μας για να ξεπεράσουμε τη διχόνοια και τη στασιμότητα που χαρακτηρίζει το Δήμο Σκύδρας"

Τα δύο ξαδέρφια δίνουν τα χέρια για μια Νέα Πνοή στον Δήμο Σκύδρας

Έχουν το ίδιο όνομα και το ίδιο επίθετο. Ο ένας του Χρήστου και ο άλλος του Διογένη. Ο Κώ/νος Καρασαρλίδης του Χρήστου είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος και ο Κώ/νος Καρασαρλίδης του Διογένη είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο οποίος σε μια σύντομη και ουσιαστική συνέντευξη αποκαλύπτει τις διαθέσεις του, το όραμα του και την εμπιστοσύνη του στον συνδυασμό Νέα Πνοή για τον Δήμο Σκύδρας.

Ακολουθεί η συνέντευξη

Κύριε Καρασαρλίδη Κώστα, έχετε και το ίδιο ονοματεπώνυμο με τον υποψήφιο Δήμαρχο. Πείτε μας με την ευκαιρία , σας συνδέει κάτι μαζί του;

Χαίρομαι που μου κάνετε αυτή την ερώτηση.

Με τον ξάδερφό μου  Καρασαρλίδη Κώστα του Χρήστου και υποψήφιο Δήμαρχο μας ενώνουν κοινές ιδέες και προοπτικές για το καλό του Δήμου μας και το βασικότερο η αγάπη για τον τόπο μας.

Με τίμησε ιδιαίτερα η πρότασή του να συμβάλω και εγώ στη συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, έχοντας ως στόχο την  αλλαγή  σελίδας, την  αναδιαμόρφωση  και  ποιοτική ανάπτυξη του τόπου μας, βάζοντας  το «Εμείς»  πάνω από το «Εγώ».

Τι βλέπετε στο πρόσωπο του ξαδέρφου σας,  λοιπόν, και συμπλέετε μαζί του στον αγώνα για την Δημαρχεία του Δήμου Σκύδρας;

Είναι ένα πρόσωπο με χρόνια παρουσία στην πολιτική σκηνή του τόπου μας.

Γνωρίζει τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος  μας και έχει τις ικανότητες  να δώσει τις λύσεις που απαιτούνται , έχοντας ως γνώμονα την εξυπηρέτηση του συμφέροντος του συνόλου των Δημοτών και των κατοίκων του Δήμου Σκύδρας.

Είναι ο οδηγός μας για να ξεπεράσουμε τη διχόνοια και τη  στασιμότητα που χαρακτηρίζει το Δήμο μας τα τελευταία χρόνια και ως πρόσωπο κομματικά ανεξάρτητο και με ευρεία κοινωνική  αποδοχή,  μπορεί να ενώσει  όλους τους  Δημότες μας κάτω από την ίδια ομπρέλα, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να αντιμετωπίσουμε  με επιτυχία όλες τις δυσκολίες.

Με αίσθημα προσφοράς και αγάπης για τον τόπο μας, δημιούργησε τον συνδυασμό νίκης της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ.

Από τη δική σας πλευρά, ποιες είναι οι βλέψεις σας για τον Δήμο Σκύδρας;

Ο απώτερος σκοπός μου από τη συμμετοχή μου στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, είναι ο ίδιος  που έχω και στη δουλειά μου στον ΟΑΕΔ ΕΔΕΣΣΑΣ αλλά και στη ζωή μου γενικότερα: 
να υπηρετώ τον Θεό και να βοηθώ όλους τους συνανθρώπους μου.

Για μένα το ουσιαστικό σε αυτές τις εκλογές είναι το γενικό καλό του Δήμου μας.

Εφόσον  με τιμήσουν οι συνδημότες μου με την ψήφο τους θα ανταπεξέλθω πλήρως στα καθήκοντα μου, έχοντας ως στόχο τη ποιοτική βελτίωση της ζωής μας. 

Υπάρχουν πολλοί ικανοί και άξιοι συνυποψήφιοι στον συνδυασμό μας, που έχουμε όλοι κοινούς στόχους .

Όποιος από εμάς και να εκλεγεί,  νικητής  θα είναι ο Δήμος μας, αφού θα έχουμε Δήμαρχο και Συμβούλους που τον αγαπούν και θα πολεμήσουν γι αυτόν.

Αυτός είναι και ο κοινός παρανομαστής της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ: η αγάπη για το Δήμο μας!

Με την ευχή μας να έχετε καλή επιτυχία, δώστε ένα τελευταίο μήνυμα στους συμπολίτες σας.

Ο Δήμος μας για να αναπτυχθεί, να βελτιωθεί και να εξελιχθεί χρειάζεται ΝΕΑ ΠΝΟΗ, νέους ανθρώπους, νέες ιδέες και νέα οράματα.

Οι συνδημότες μας πρέπει να ξέρουν ότι : Δεν είναι όλοι ίδιοι.

Είμαστε ο συνδυασμός που ξεχωρίζει γιατί έχει τους πιο κατάλληλους και ικανούς ανθρώπους με τις γνώσεις και τις εμπειρίες που απαιτούνται ώστε να περάσει ο Δήμος  στα χέρια ΟΛΩΝ των Δημοτών.

Τον Δήμο Σκύδρας τον πονάμε και τον αγαπάμε, γιατί ο Δήμος μας είναι η ζωή μας!

Σας ευχαριστώ.

Γνωρίστε καλύτερα τον Κώστα Καρασαρλίδη του Διογένη

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου