"Καταιγιστικός" Καραγιάννης έτοιμος να διοικήσει τον Δήμο Σκύδρας! | PellaNews

"Καταιγιστικός" Καραγιάννης έτοιμος να διοικήσει τον Δήμο Σκύδρας!

Ο Μιχάλης Καραγιάννης στην κεντρική του ομιλία στο κέντρο της Σκύδρας έκανε αυτό που λέει ο λαός… κατάθεση ψυχής.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Δήμος στους Δημότες» μίλησε έξω από τα δόντια, δεν μάσησε τα λόγια του και όλα όσα υπερασπίστηκε με σθένος τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αντιπολιτευόμενος σχεδόν μόνος του την αντίπαλο του κα Ιγνατιάδου, τα επανέλαβε όσο πιο δυνατά μπορούσε.

Και γι αυτό το λόγο απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο ιδιαίτερα όταν έκανε αναφορά για προμηθευτές και εργολάβους προνομιούχους που έχουν στελεχώσει με δικά τους άτομα το ψηφοδέλτιο της νυν Δημάρχου και για κέρδη που μοιράζονται ολίγοι.

Μίλησε για ανελέητο πόλεμο που δέχτηκε πέντε χρόνια τώρα από την Δήμαρχο και το περιβάλλον της και μεταξύ άλλων κατηγόρησε ότι η δημοτική αρχή λειτούργησε με τέτοιο τρόπο ώστε να διχάζει τους πολίτες με την κα Ιγνατιάδου και την ομάδα της να έχουν εμμονή με την εξουσία και το προσωπικό όφελος.

Δεν άφησε ασχολίαστο ούτε το προεκλογικό της φυλλάδιο αλλά ούτε και το θέμα της καθαρίστριας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ο Δήμος στους Δημότες" έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τους πολίτες της Σκύδρας πως γνωρίζει την αυτοδιοίκηση, ξέρει να την υπηρετήσει μαζί με τα άτομα που τον ακολουθούν και για τα οποία ο κ. Καραγιάννης έκανε ξεχωριστή αναφορά ευγνωμονώντας τους.

Για ακόμη μια φορά εξέφρασε την σιγουριά ότι ο συνδυασμός του θα βρίσκεται άνετα στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών θιμύζοντας σε όλους ότι έφτασε η ώρα για την αλλαγή σ' αυτόν τον τόπο. 

Παρακολουθείστε την ομιλία του μέσα από τα βίντεο του pellanews.gr