Με συμμετοχή στελεχών και από την Πέλλα Συνεδρίασε η Γραμματεία Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (ΕΚΟ) της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη | PellaNews

Με συμμετοχή στελεχών και από την Πέλλα Συνεδρίασε η Γραμματεία Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (ΕΚΟ) της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη

Απόλυτα επιτυχημένη η συνεδρίαση της Γραμματείας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στα Κεντρικά Γραφεία της Διοικούσας επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη.

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε από την αθρόα προσέλευσηστελεχών και μελών των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων παρουσία του νέου γραμματέα Ε.Κ.Ο. Νίκο Παγώνη και του Προέδρου της Διοικούσας Αναστάσιου Σπηλιόπουλου με συμμετοχή των Βουλευτών Κώστα Γκιουλέκα και Θεόδωρου Καράογλου. Παρευρέθηκαν επίσης,μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ και υποψ. Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πάϊδας, ο αν. Γραμματέας Εργαζομένων Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα και μέλος της ΝΟΔΕ Πέλλας, Νίκος Θωμαΐδης και ο Τομεάρχης Πέλλας Θεμιστοκλής Δαμάκης.

Στην συνεδρίαση ο Γραμματέας, Νίκος Παγώνης ανέλυσε τον τρόπο λειτουργίας, τις μέχρι τώρα κινήσεις αλλά και τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει ο ίδιος στον εαυτό του για το αμέσως επόμενο διάστημα στην Γραμματεία των Ε.Κ.Ο. και τέλος ζήτησε από όλους να βρίσκονται σε εγρήγορση μια και πολύ σύντομα θα κληθούμε όλοι να δώσουμε την μάχη των εκλογών σε όλα τα επίπεδα.