close search results icon

2η Real Estate Expo North: Η επενδυτική αγορά δίνει ραντεβού 10-12 Νοεμβρίου 2023 στη ΔΕΘ HELEXPO

Προσεγγίζει επαγγελματίες επενδυτές από χώρες με έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για τα ελληνικά ακίνητα.

2η Real Estate Expo North: Η επενδυτική αγορά δίνει ραντεβού 10-12 Νοεμβρίου 2023 στη ΔΕΘ HELEXPO

Το πιο πλούσιο ενημερωτικό πρόγραμμα για την αγορά του Real Estate και τις επενδύσεις διοργανώνει η 2η Real Estate Expo North, στην Θεσσαλονίκη.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της Αθήνας, η Real Estate Expo, η μοναδική έκθεση που εχει ως στόχο την ανάδειξη του ελληνικού Real Estate σε διεθνείς αγορές, διοργανώνει στην Θεσσαλονίκη το 3o Premium Real Estate Forum και το εξειδικευμένο Hosted Buyer Program, μέσω του οποίου προσεγγίζει επαγγελματίες επενδυτές από χώρες με έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για τα ελληνικά ακίνητα.

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, στο συνεδριακό χώρο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί το 3ο Premium Real Estate Forum 2023, όπου διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα αναπτύξουν όλες τις πτυχές των πιο καίριων θεμάτων που απασχολούν την αγορά ακινήτων παγκοσμίως.

Παράλληλα, στη 2η Premium Real Estate Expo δίνουν ραντεβού περισσότεροι από 20 επιλεγμένοι επενδυτές - decision makers της αγοράς ακινήτων από χώρες όπως η Ρουμανία, η Ελβετία, η Γερμανία, η Τουρκία, η Κύπρος και το Ισραήλ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ