close search results icon

3ο "Αγαθοβούλειο" Γιαννιτσών: Πρωτόγνωρες Χριστουγεννιάτικες δράσεις!

Ένα υπέροχο απόγευμα για όλους στο δημοτικό σχολείο. 

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο έζησε μοναδικές στιγμές, με τα μηνύματα της ελπίδας, της αγάπης, της ειρήνης. Το περιγράφει το ίδιο το σχολείο σε ανάρτηση που έκανε:

Το σημερινό μας απόγευμα (13/12/2023), ήταν μαγικό! Και είχε πρωτόγνωρες δράσεις! Όλες χριστουγεννιάτικες, λόγω των ημερών! Γιατί, όταν συμπράττουν σχολείο και γονείς, το όφελος καθρεφτίζεται ξεκάθαρα στους μαθητές/τριές μας.

Η εξαιρετική Γεωργία Πραβήτα, παρουσιάζοντας το παραμύθι της με τον Αχνούλη, μας ταξίδεψε στο Κάστρο των λευκών βελανιδιών, ψηλά, στα χιονισμένα βουνά και μας δίδαξε την αξία των Μεγάλων Δώρων: της υγείας, της χαράς, της Ειρήνης, της ελπίδας, της Αγάπης.... Κουβεντιάσαμε μαζί της και προβληματιστήκαμε... Πέσαμε με τα μούτρα λοιπόν και ζωγραφίσαμε και χρωματίσαμε αυτό το Κάστρο, και χαρήκαμε, πολύ χαρήκαμε γιατί γίναμε μια μεγάλη δημιουργική παρέα: εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς, γιαγιάδες, παππούδες.... Και ζωγραφίσαμε με την ψυχή μας! Και οπως όλα τα ωραία τελειώνουν μελωδικά, έτσι κι εμείς με το μαέστρο μας Papadopoulos Antonis, τραγουδήσαμε γλυκά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, από αυτά ξέρετε, που ζεσταίνουν την ψυχούλα μας! Και η ώρα πέρασε και ξαναπέρασε κι εμείς εκεί, να απολαμβάνουμε τη συντροφιά μας!

Ευχαριστούμε θερμά

την εκπαιδευτικό-συγγραφέα #Γεωργία_Πραβήτα για την εξαιρετική παρουσίαση του παραμυθιού της και τον Αχνούλη για την πολύτιμη γνωριμία

τους γονείς μας που συμμετείχαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας που τόσο πρόθυμα συνεργάζεται

τον κ. #Αντώνη_Παπαδόπουλο, που ντύνει μουσικά τις εκδηλώσεις μας, και μας δίνει τόση χαρά με το τραγούδισμα

τη Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής, τη δική μας Πολυξένη Αλμπανίδου, που μας τίμησε με την παρουσία της και την αγάπη της

Αδιαπραγμάτευτα, ήταν μια αλλιώτικη μέρα! Γιατί η εκπαίδευση, είναι πρωτίστως Συναίσθημα! #πάμε_γι_άλλα

Δείτε και φωτογραφίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ