Αλεξανδρούπολη: Δύο συλλήψεις για απόπειρα εξόδου από τη χώρα με κλεμμένο πολυτελές αυτοκίνητο
Έλεγχος με τη συνδρομή της Frontex.
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών στους Κήπους του Έβρου προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και πλαστογραφία κατά περίπτωση.
Οι δύο συλληφθέντες επέβαιναν σε πολυτελές ΙΧ και μετέβησαν στους Κήπους προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από την Ελλάδα. Ωστόσο, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEX προέκυψε ότι το όχημα είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Γαλλίας ως κλαπέν-υπεξαιρεθέν-απολεσθέν, ενώ ο οδηγός φέρεται να κατείχε και να υπέδειξε στους αστυνομικούς πλαστό πιστοποιητικό του αυτοκινήτου.
Κατασχέθηκε το όχημα, το πιστοποιητικό, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
πηγή: naftemporiki.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Στο όνομα του Μακαριστού Δράμας Παύλου
14 Δεκεμβρίου 2025 -
Πρωινή επίσκεψη του Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου στην Παραμυθοχώρα
14 Δεκεμβρίου 2025 -
Καιρός: Συννεφιασμένο το σκηνικό την Κυριακή – Πού θα βρέξει
14 Δεκεμβρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ