close search results icon

«Αλλαγή Σκυτάλης» για τη Σκύδρα - Η υπ. Δήμαρχος Μαρία Παπαδοπούλου παρουσιάζει το λογότυπο της παράταξης

«Αλλαγή Σκυτάλης» για τη Σκύδρα - Η υπ. Δήμαρχος Μαρία Παπαδοπούλου παρουσιάζει το λογότυπο της παράταξης

Μια νέα πολιτική δύναμη γεννιέται στη Σκύδρα εν όψει των επερχόμενων Αυτοδιοικητικών εκλογών. Η νέα δημοτική παράταξη ονομάζεται «Αλλαγή Σκυτάλης» και στόχος της είναι να πυροδοτήσει τη θετική αλλαγή, να φέρει νέες προοπτικές και ευκαιρίες για τους πολίτες της Σκύδρας και να εγκαινιάσει μια εποχή ηγεσίας χωρίς αποκλεισμούς, που αγκαλιάζει τις προσδοκίες και τα όνειρα κάθε πολίτη.

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης είναι η υπ. Δήμαρχος Μαρία Παπαδοπούλου, μια οραματίστρια με ισχυρό ιστορικό προσφοράς στη Σκύδρα. "Η «Αλλαγή Σκυτάλης» για τη Σκύδρα αποτελεί ένα κίνημα ανάπτυξης που έχει ως στόχο να δώσει νέα πνοή στον Δήμο μας και να δημιουργήσει ένα μέλλον όπου η πρόοδος και η ευημερία θα είναι εφικτές για όλους", δηλώνει η Μαρία Παπαδοπούλου.

Η υπ. Δήμαρχος Μαρία Παπαδοπούλου είναι μια χαρισματική προσωπικότητα με μεγάλη εμπειρία ως Αντιδήμαρχος οικονομικών και διοικητικού στον Δήμο Σκύδρας, Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΕΦΑΚΠΠ επίσης στον Δήμο Σκύδρας, Αντιπρόεδρος Οικονομολόγων Λογιστών ΕΦΕΕ Πέλλας, Εκπρόσωπος Ν.Πέλλας Οικονομολόγων Λογιστών στην ΠΟΦΕΕ στην Αθήνα και φέρνει στο τραπέζι ένα μοναδικό όραμα. Αντλώντας από το υπόβαθρό της ως επιχειρηματίας λογίστρια και σύμβουλος επιχειρήσεων με εμπειρία στα ΕΣΠΑ, κατανοεί τη σημασία της ανάπτυξης της πόλης της Σκύδρας και της ευημερίας των πολιτών της. «Με το σταθερό μας χέρι στο τιμόνι, μπορούμε να πλοηγηθούμε στις προκλήσεις που έρχονται, αναζωογονώντας την τοπική μας οικονομία, βελτιώνοντας τις δημόσιες υπηρεσίες και βελτιώνοντας τη συνολική ποιότητα ζωής για κάθε κάτοικο» δηλώνει η υποψήφια Δήμαρχος.

Η «Αλλαγή Σκυτάλης» παρουσίασε σήμερα και το λογότυπο που αποτυπώνει την ουσία των αξιών της δημοτικής παράταξης.

maria-logo-v3-teliko.jpg
Το λογότυπο της παράταξης της υπ. Δημάρχου Σκύδρας, Μαρίας Παπαδοπούλου


«Πρόκειται για έναν δρομέα σκυταλοδρομίας, σύμβολο της ομαλής μετάβασης και της δυναμικής ανάπτυξης που η δημοτική παράταξή μας επιδιώκει να επιτύχει» λέει με ενθουσιασμό η Μαρία Παπαδοπούλου και εξηγεί: «Ακριβώς, όπως σε έναν αγώνα σκυταλοδρομίας, όπου κάθε δρομέας ωθεί την ομάδα του προς τα εμπρός, δεσμευόμαστε να παραλάβουμε τη σκυτάλη της ευθύνης, διαμορφώνοντας ένα καλύτερο αύριο για τις επόμενες γενιές.

Πίσω από τον δρομέα, ξεδιπλώνεται ένα ζωντανό ουράνιο τόξο, που αντιπροσωπεύει την ακλόνητη δέσμευσή μας για συμμετοχικότητα σε όλες τις πτυχές της διακυβέρνησης. Αυτό το ουράνιο τόξο σηματοδοτεί το ευρύ φάσμα πολιτικών πεποιθήσεων που έχουν βρει στέγη στην παράταξή μας. Με κύριες αποχρώσεις του γαλάζιου (#007FFF) και του κόκκινου (#FF033E), αγκαλιάζουμε τον ανοιχτό διάλογο, καλωσορίζοντας απόψεις από όλα τα κοινωνικά στρώματα για να συμβάλουμε στη συλλογική πρόοδο της πόλης μας.

Ακολουθήστε μας σε αυτό το ταξίδι της θετικής αλλαγής, καθώς μπαίνουμε σε ένα μέλλον όπου η αλλαγή δεν είναι απλώς μια υπόσχεση, αλλά γίνεται πράξη. Μαζί, θα παραλάβουμε τη σκυτάλη της ηγεσίας, αναζωπυρώνοντας το πνεύμα της προόδου και διαμορφώνοντας μια ζωντανή και χωρίς αποκλεισμούς Σκύδρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοτική παράταξη «Αλλαγή Σκυτάλης» βρίσκεται ήδη σε στάδιο κατάρτισης του ψηφοδελτίου με τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ