close search results icon

Αμπελειές – Νέος Μυλότοπος – Αξός Εξαιρετική η υποδοχή στους δρομείς!

Σε κάθε χωριό πραγματοποιήθηκε Αγώνας Μαθητών και κάθε παιδί πήρε το αναμνηστικό μπλουζάκι, το δίπλωμα και το μετάλλιο του Δρόμου Θυσίας.

Αμπελειές – Νέος Μυλότοπος – Αξός   Εξαιρετική η υποδοχή στους δρομείς!

Η υποδοχή των δρομέων στις Αμπελειές, στο Νέο Μυλότοπο και στην Αξό, ήταν καταπληκτική και άφησε άριστες εντυπώσεις στους δρομείς. Υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός και πολύ δυναμική υποστήριξη οργανωμένα από τους κατοίκους.

Σε κάθε χωριό πραγματοποιήθηκε Αγώνας Μαθητών και κάθε παιδί πήρε το αναμνηστικό μπλουζάκι, το δίπλωμα και το μετάλλιο του Δρόμου Θυσίας. Τις εκκινήσεις έδωσαν, στις Αμπελειές ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος κ. Γιώργος Ανδρεάδης, στο Νέο Μυλότοπο, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Γιώργος Τόσιος και στην Αξό, ο αντιδήμαρχος Κύρρου κ. Νίκος Βαλνάρης.

Ο Δήμος Πέλλας ευχαριστεί θερμά τους Διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων Αμπελειών, Αξού και Ν.Μυλοτόπου, του ΓΕΛ Αξού και του γυμνασίου Νέου Μυλοτόπου.

Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συμβολή τους πολιτιστικούς συλλόγους Καππαδόκες Ν.Μυλοτόπου, Κρομνιωτών Αγ. Νικόλαος, Αμπελειών, Φιλεκπαιδευτική Αδελφότητα Καππαδοκών Αξού και τον Αιμοδοτικό σύλλογο Αξού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ