close search results icon

Σκύδρα-χώρος φιλοξενίας αδέσποτων: Ανανεώθηκε η δωρεάν παραχώρηση στη Στοργή-πόσο δωρεάν είναι όμως!

Σκύδρα-χώρος φιλοξενίας αδέσποτων: Ανανεώθηκε η δωρεάν παραχώρηση στη Στοργή-πόσο δωρεάν είναι όμως!

Ο σύλλογος φίλων ζώων Σκύδρας «Η Στοργή» αιτήθηκε της ανανέωσης της δωρεάν παραχώρησης του χώρου στα όρια του παλιού στρατοπέδου όπου και δραστηριοποιούνται με τη φιλοξενία, την περιποίηση, την αποθεραπεία κι όλο αυτό το έργο που επιτελούν όλα αυτά τα χρόνια. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας με τη θετική γνωμοδότηση και του τοπικού συμβουλίου ψήφησε ομόφωνα για την ανανέωση της προηγούμενης απόφασης που έληξε τον περασμένο Απρίλιο.

Σύμφωνα με τους όρους η προηγούμενη απόφαση ήταν για πέντε χρόνια με την νέα να αφορά τα επόμενα εννέα χρόνια. Υπάρχει όμως κι ακόμα ένας όρος στην απόφαση του 2017 που προκαλεί εντύπωση. Είναι ο έκτος όρος στον οποίο αναφέρεται ότι «σε όλη τη διάρκεια της ισχύος της συμβάσεως αυτής ο σύλλογος είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει του λογαριασμούς, φόρους και τέλη που αφορούν την έκταση καθώς και τα αναλογούντα έξοδα συντήρησης».

adespota-skydra-filozwikos.JPG

Αν μη τι άλλο προκαλούν οι συγκεκριμένες απαιτήσεις. Ευτυχώς που δεν υπάρχει όρος για το πόσα αδέσποτα θα έπρεπε να φιλοξενεί ο σύλλογος γιατί μάλλον θα έπρεπε να τους γίνει... έξωση!!!

Δείτε εδώ όλη την απόφαση 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ