close search results icon

Ανατροπή: Ο Χουάν Κάρλος πίσω από τις φήμες για την απιστία της Λετίθια, λέει Ισπανός δημοσιογράφος

Η ισπανική βασιλική οικογένεια έχει συγκλονιστεί από τους σοκαριστικούς ισχυρισμούς του επιχειρηματία Χάιμε ντελ Μπούργκο.

Στη δίνη ενός σκανδάλου βρίσκεται η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, με ένα νέο βιβλίο να παρουσιάζει την βασίλισσα Λετίθια ως άπιστη. Γιατί όμως κυκλοφόρησε τώρα αυτό το βιβλίο; Και ποιος κρύβεται πίσω από αυτό;

Η ισπανική βασιλική οικογένεια έχει συγκλονιστεί από τους σοκαριστικούς ισχυρισμούς του επιχειρηματία Χάιμε ντελ Μπούργκο, ο οποίος ισχυρίστηκε πως είχε σχέση με την βασίλισσα Λετίθια πριν και μετά το γάμο της με τον βασιλιά Φελίπε. Ο ντελ Μπούργκο παντρεύτηκε μάλιστα στη συνέχεια με την αδερφή της Λετίθια, με την οποία έχει πλέον χωρίσει.

Ο Χουάν Κάρλος πίσω από το σκάνδαλο με τη βασίλισσα Λετίθια- Θέλει να βλάψει τον γιο του

Σε μια νέα τροπή όμως, ισπανικά μέσα κατηγορούν τον πρώην βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος πως έπαιξε ρόλο στην «αναμόχλευση» αυτών των φημών σχετικά με μια υποτιθέμενη σχέση μεταξύ της Λετίθια και του πρώην γαμπρού της.

screenshot-10-XrQFv.png
Συγκεκριμένα, ένας βετεράνος Ισπανός δημοσιογράφος κατηγόρησε τους υποστηρικτές του πρώην βασιλιά Χουάν Κάρλος, ο οποίος έχει σχεδόν αποκλειστεί από τη βασιλική οικογένεια, ότι οργάνωσαν «εκστρατεία» εναντίον του γιου του, Φελίπε.

Αναφερόμενος στους ισχυρισμούς, ο δημοφιλής ραδιοφωνικός παρουσιαστής Φεντερίκο Χιμένεθ Λοσάντος δήλωσε: «Είναι η ‘νιοστή’ εκστρατεία που έχει ενορχηστρωθεί εναντίον του Φελίπε» προσθέτοντας: «Οι κύκλοι του Χουάν Κάρλος είναι αυτοί που το υποκινούν».

screenshot-11-lK4Om.png


Ενοχλημένος ο Χουάν Κάρλος
Υπενθυμίζεται πως ο Χουάν Κάρλος βασίλευσε από το 1975 έως το 2014, όταν παραιτήθηκε υπέρ του γιου του. Ο επίσημος λόγος ήταν η ηλικία του, αλλά ακολούθησε μια σειρά από διαμάχες και υπήρξαν προτάσεις πως τον πίεσαν να παραιτηθεί από τον θρόνο για να προστατεύσει τον θεσμό.

Τα σκάνδαλα διαφθοράς στα οποία έχει εμπλακεί από τότε που παρέδωσε τον θρόνο στον γιο του τον Φελίπε, έχουν ρίξει πολύ τη δημοτικότητά του. Τώρα ζει στο Άμπου Ντάμπι και ισπανικά πρακτορεία επικαλούνται πηγές προσκείμενες στον πρώην μονάρχη λέγοντας πως είναι ενοχλημένος που τον έδιωξε η οικογένειά του.

H selfie της βασίλισσας Λετίθια με το υποτιθέμενο τρυφερό μήνυμα προς τον εραστή της
Οι τελευταίες όμως φήμες σχετικά με τις υποτιθέμενες απιστίες της βασίλισσας Λετίθια, έχουν βυθίσει την ισπανική μοναρχία σε ένα ακόμη σκάνδαλο.

Κι όλα αυτά με την κυκλοφορία ενός αποκαλυπτικού βιβλίου με τίτλο «Η Λετίθια κι εγώ», στο οποίο συνέβαλε ο ντελ Μπούργκο. Σε αυτό, ισχυρίζεται πως αυτός και η Λετίθια ήταν ζευγάρι όταν εκείνη γνώρισε τον Φελίπε και εξακολουθούσαν να έχουν σχέση ακόμη και μετά το γάμο της με τον βασιλιά της Ισπανίας το 2004.

Μάλιστα, δημοσίευσε μια selfie, που δείχνει την βασίλισσα Λετίθια να φοράει μια μαύρη πασμίνα, η οποία όπως ισχυρίζεται ο Χάιμε, ήταν δώρο δικό του. Κάτω από τη φωτογραφία, υπήρχε ένα μήνυμα, το οποίο υποτίθεται πως του είχε στείλει η Ισπανίδα βασίλισσα. Το μήνυμα έγραφε: «Αγάπη. Φοράω την πασμίνα σου. Είναι σαν να σε νιώθω δίπλα μου. Με φροντίζει. Με προστατεύει. Μετράω τις ώρες μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Σ’ αγαπώ. Φύγε από εδώ. Δική σου».

πηγή: iefimerida.gr






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ