close search results icon

Αντωνίου: «Νέα επιστολή στον Μπέο και πιθανή αλλαγή ημέρας του τελικού!»

Εκ νέου επαφή ΕΠΟ με τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της ομάδας του Βόλου. 

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου(που είναι και Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, μιας και προερχόμενος από την Πέλλα), επιβεβαίωσε την εκ νέου επαφή με τον Αχιλλέα Μπέο για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό, σημειώνοντας ότι είναι πιθανή ακόμη και η αλλαγή ημερομηνίας!

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, μετά το «κόκκινο» της κυπριακής Αστυνομίας, η ΕΠΟ θα απευθυνθεί επίσημα στον Δήμαρχο Βόλου για να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο Πανθεσσαλικό. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» στην ΕΡΤ 3 και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, προσυπογράφοντας ότι είναι πιθανή ακόμη και η αλλαγή ημερομηνίας!

«Από τα λεγόμενα του κύριου Σωκράτους κάνουμε εξαγωγή τις αδυναμίες, γιατί αυτό που είπε ότι επικοινώνησε η ελληνική αστυνομία και τους μετέφερε τις δυσκολίες που μπορεί να έχει ένας τελικός, δείχνει ότι αδυνατούμε να κάνουμε έναν σωστό τελικό εντός συνόρων.

Δείχνει την αδυναμία της αστυνομίας να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση και την αδυναμία των παραγόντων να τιθασεύσουν αυτούς τους... στρατούς που δημιουργούν προβλήματα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ