close search results icon
Από την Εγώπολη στην Εσύπολη (φωτό και βίντεο)

Μια υπέροχη παιδική παράσταση που διοργάνωσε το κατηχητικό του Αγίου Στεφάνου Σκύδρας στο πνευματικό Κέντρο της πόλης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά το Πνευματικό Κέντρο. 

img-7356.jpg
img-7357.jpg
img-7368.jpg
img-7367.jpg
img-7362.jpg
img-7354.jpg
img-7379.jpg

Το θερμό χειροκρότημα όσων βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο της Σκύδρας εισέπραξαν οι μικροί ηθοποιοί του κατηχητικού Αγίου Στεφάνου Σκύδρας, οι οποίοι παρουσίασαν την παράσταση από την Εγώπολη στην Εσύολη μετάφεροντας μηνύματα, ηθικές αξίες και πρότυπα τόσο στα παιδιά όσο και στους μεγάλους. 

Ανάμεσα σε αυτούς που κατέκλυσαν το Πνευματικό Κέντρο ήταν ο αρχιερατικός επίτροπος Σκύδρας π. Αντώνιος Κορέστης, ο αρχιμανδρίτης Δαυίδ, ο πρεσβύτερος Αθανάσιος, η δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, η δημοτική σύμβουλος Γεωργία Γάτσου με τον γίο της και πολλοί άλλοι. 

img-7392.jpg
img-7434.jpg
img-7409.jpg
img-7422.jpg
img-7453.jpg
img-7438.jpg

Οι μικροί ηθοποιοί υποδύθηκαν τους ρόλους της Φιλαυτίας, της Γαλήνης, του Παππούλη, της Βασίλισσας Οίηση, του πατέρα Αλαζόνα, της Μητέρας Κενοδοξίας, του Εγωπολίτη, της Φιλοδοξίας, της Γιαγιάς Υπερήφανης, της Ταπείνωσης, του Πατέρα Υπομένων, της Κυρά Καλής, της Ανθούλας, του φιλότιμου αλλά και των αγγελιοφόρων ενώ παρουσιαστές ήταν ο Ιωάννης Λόγγος, η Χρυσή Τόμα και η Ελπίδα Δημητριάδου. 

img-7395.jpg
img-7398.jpg
img-7397.jpg

Το pellanews.gr βρέθηκε στην παραστάση και σας παρουσιάζει αποσπάσματα από το ακόλουθο βίντεο















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ