close search results icon

Απόπειρα βιασμού 14χρονης στην Κόρινθο: Τι καταγγέλλει η μητέρα του κοριτσιού

Απόπειρα βιασμού 14χρονης στην Κόρινθο: Τι καταγγέλλει η μητέρα του κοριτσιού


Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ της Πέμπτης στα Δικαστήρια Κορίνθου, η απολογία των 5 ανηλίκων για την απόπειρα ομαδικού βιασμού εις βάρος 14χρονης συμμαθήτριάς τους.

Οι 5 ανήλικοι, μόλις ολοκληρώθηκαν οι απολογίες τους, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως είχαν προφυλακιστεί δυο άτομα.

Σύμφωνα με το korinthostv η σύλληψη των αγοριών, ηλικίας από 13 έως 16 ετών, έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης, μετά από καταγγελία της μητέρας του 14χρονου κοριτσιού. Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον ανακριτή και στη συνέχεια στον εισαγγελέα Κορίνθου.

Από τις Αρχές συνελήφθησαν και 5 γονείς, με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκων, οι οποίοι λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους των ανηλίκων, «οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες και πως σαφώς τα πράγματα δεν έχουν γίνει έτσι όπως αναφέρονται στην καταγγελία και έχουν “διανθιστεί” στον τύπο. Στην παρούσα φάση πρέπει τα πράγματα να είναι συγκρατημένα και να υπάρξει σεβασμός στο κριτήριο της αθωότητας και της ανηλικότητας των κατηγορουμένων».

Κατηγορίες για απόπειρα βιασμού -Θώπευαν την 14χρονη στα γεννητικά της όργανα

Οι πέντε ανήλικοι συνελήφθησαν στην Κόρινθο, με τη κατηγορία ότι παρενόχλησαν σεξουαλικά μια 14χρονη συμμαθήτριά τους, στο προαύλιο του σχολείου. Παράλληλα συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας τους.

Η καταγγελία έγινε από τη μητέρα της 14χρονης, χθες το απόγευμα της Πέμπτης, στο τμήμα ασφάλειας Κορίνθου.

Όπως είπε η μητέρα της ανήλικης, στις 11.00 η ώρα (την Πέμπτη), ενώ βρισκόταν η κόρη της στο προαύλιο του σχολείου, οι πέντε συμμαθητές της την ακινητοποίησαν με χρήση σωματικής βίας και άρχισαν να τη θωπεύουν στο στήθος και στα γεννητικά της όργανα.

Η ίδια κατάφερε να απομακρυνθεί και στη συνέχεια ενημέρωσε για όσα της έκαναν οι πέντε συμμαθητές της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν Ρομά 16 ετών, έναν 14χρονο Αλβανό και τρεις Έλληνες, ηλικίας 15, 15 και 13 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα βιασμού.

 iefimerida.gr

ΦΩΤΟ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ