Δίπλα στον Αυτοκράτορα..!!! | PellaNews

Δίπλα στον Αυτοκράτορα..!!!

Toυ Στέφανου Μίντζα 

Στη σημερινή στήλη θα μιλήσουμε για αθλητισμό και συγκεκριμένα για μπάσκετ. Το μπάσκετ είναι το άθλημα που δόξασε τον Ελληνικό αθλητισμό τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό. Οι επιτυχίες των Ελληνικών ομάδων είναι πολλές όμως εγώ θα σταθώ στον Άρη -αφού τυγχάνω και οπαδός της συγκεκριμένης ομάδος-.

Ο Αυτοκρατόρας του ελληνικού μπάσκετ βίωσε άσχημες καταστάσεις τα τελευταία χρόνια και ειδικά μετά την απόμακρυνση Λάσκαρη που άφησε πίσω του κυριολεκτικά καμμένη γή. Ο Δημήτρης Γουλίελμος ανάλεβε στην κυριολεξία το απόλυτο χάος με δυσβάσταχτα χρέη προς το δημόσιο, την εφορία, το ΙΚΑ αλλά και προς παίκτες, που επέφεραν και το λεγόμενο ban. Δηλαδή την απαγόρευση μεταγραφών..!!!

Παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση αλλά και το αγωνιστικό τέλμα ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, κατάφερε να ρυθμίσει τα χρέη της εταιρίας, να σώσει αγωνιστικά την ομάδα αλλά και να άρει το ban. 

 Έτσι μία νέα ημέρα ξημέρωσε για τον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκτετ.

Η ομάδα που ένωσε όλους τους Έλληνες τη δεκαετία του '90 και δόξασε τον Άρη στα πέρατα της οικουμένης -μιας και ψηφίστηκε ως η καλύτερη ομάδα των τελευταίων 50 χρόνων- μας χρειάζεται δίπλα της στο νέο της ξεκίνημα.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος κατόρθωσε να άρει τα ban αλλά και να ρυθμίσει τα δυσβάσταχτα χρέη του παρελθόντος. Πλέον τρέχουν και οι μεταγραφές με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά αλλά και θα επαναφέρουν τον Άρη στη φυσική του θέση.

Ο κόσμος του Άρη πρέπει να σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια δίπλα στον Αυτοκράτορα.

Τα εισιτήρια διαρκείας ήδη κυκλοφορούν και οι φίλοι της ομάδος καλό θα ήταν να σταθούν δίπλα της.

 

Δείτε την ανακοίνωση της ΚΑΕ 
Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι έχει αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. 

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Θύρα Τιμή
5-6 (περιορισμένος αριθμός): 80€ (Κανονικό), Δεν ισχύουν οι εκπτώσεις
1-4-7-10: 140€, 70€ (Παιδικό), 
2-3Β, 8-9 Β: 150€, 75€ (Παιδικό)
8-9 Α VIP: 200€, 100€ (Παιδικό)
2-3 A: 250€, 125€ (Παιδικό)
2-3 GOLD: 680€, 340€ (Παιδικό)
2-3 PLATINUM: 2.000€, 1000€ (Παιδικό)
COURT SIDE SEATS: 2.000€, 1000€ (Παιδικό)