Αραβησσός: Ξεριζώθηκαν δεκάδες δέντρα από καταιγιστικούς ανέμους και βροχές (φώτος)
Άμεση παρουσία και εκτίμηση ζημιών από τον Δήμαρχο Στ. Φουντουκίδη, τον Αντιδήμαρχο Ν. Κατσαμπέρη και τον Πρόεδρο Γ. Γεροκώστα.
ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε η ακραία κακοκαιρία που χτύπησε χθες το βράδυ (30/11) σε πολλά σημεία του Νομού Πέλλας.
Δεν "εξαιρέθηκε" η Αραβησσός από το διάβα του καταιγιστικού αέρα και της βροχής, αντιθέτως, οι εικόνες που αφήνουν πίσω τους τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι σχεδόν τρομακτικές.
Δεκάδες δέντρα ξεριζώθηκαν στις σχολικές μονάδες της κοινότητας του Δήμου Κύρρου, από διάφορα σημεία του χωριού και ένα από την Πλατεία.





Οι καταστροφές συνέβησαν, με αποκορύφωμα το ξημέρωμα της Κυριακής, όπου γύρω στις 04.30 τα πράγματα θύμισαν καιρικά φαινόμενα...ΗΠΑ!
Ο Δήμαρχος Δήμου Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Κατσαμπέρης και ο Πρόεδρος της τ.κ. Αραβησσού Γιάννης Γεροκώστας, βρέθηκαν στα σημεία, έκαναν αυτοψία, παρέδωσαν την καταγραφή και έγινε ο προγραμματισμός όπου, καιρού επιτρέποντος, θα αρχίσει άμεσα για την "επούλωση" των "πληγών" που άφησαν πίσω τους οι καταιγιστικοί άνεμοι και βροχές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Με βαθιά συγκίνηση το τρισάγιο στη μνήμη του Άλκη Καμπανού
01 Φεβρουαρίου 2026 -
Μεσημέρι Έδεσσας: Τιμή στους πεσόντες του 1905
01 Φεβρουαρίου 2026 -
Α.Σ. Έδεσσας - Κοπή της πίτας σήμερα Κυριακή στην αίθουσα της Π.Ε. Πέλλας
01 Φεβρουαρίου 2026 -
Χιονοστιβάδα καταπλάκωσε και σκότωσε σκιέρ στις γαλλικές Άλπεις
01 Φεβρουαρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ