close search results icon

Βαριές κουβέντες και ροντέο μεταξύ Αγγελούδη -Ζέρβα στο δημοτικό συμβούλιο: «Δε θέλω να ασχολούμαι μαζί σας»

Σε πολιτική αρένα μετατράπηκε το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Σκληρή κόντρα με βαριές κουβέντες ανάμεσα στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη και τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.
Σε πολιτική αρένα μετατράπηκε το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης κατά την αποψινή συνεδρίαση, με τους δυο άνδρες να ανεβάζουν υψηλούς τόνους, με αφορμή τις προγραμματικές θέσεις της Διοίκησης.

«Περιμένω τον πρώην δήμαρχο να τοποθετηθεί πάνω στις προτάσεις μας» ανέφερε αρχικά ο κ. Αγγελούδης, μετά την τοποθέτηση του κ. Ζέρβα.

«Δικαιολογήστε συνεχώς για το τι κάνατε, αλλά τελικά δεν κάνατε τίποτα. Δεν μπορώ να λέτε ψέματα. Ζείτε σε ένα παράλληλο σύμπαν. Δε θέλω να ασχολούμαι μαζί σας, θέλω να προχωρήσω. Δεν γνωρίζω αν ζούσατε στη Θεσσαλονίκη. Μην μπερδεύετε τον κόσμο. Μην παίζετε με την αλήθεια σας παρακαλώ, μη τον ξανά κάνετε σε αυτή την αίθουσα» ανέφερε σε έντονο ύφος ο κ. Αγγελούδης.

Για το κυκλοφοριακό τόνισε πως η πόλη έχει ανάγκη από 110 τροχονόμους, την ώρα που 45 είναι διαθέσιμοι και παρόλα αυτά δεν βρίσκονται στους δρόμους.

Για τα λεωφορεία της Λειψίας επεσήμανε πως «πρόκειται για ακόμη ένα μελανό σημείο αλλά δε λέτε να το καταλάβετε».

Όπως σημείωσε ακόμη ο νυν δήμαρχος μέλη της διοίκησης Ζέρβα είχαν οδηγούς από την τον τομέα της «πονεμένης» καθαριότητας. «Παραδεχθείτε το. Κάναμε πολλά περισσότερα από αυτά που δικαιούμασταν σε σχέση με αυτά που παραλάβαμε» είπε ολοκληρώνοντας.

«Δεν ξέρετε τι είναι ωριμότητα» απάντησε ο Ζέρβας

Απαντώντας ο Κωνσταντίνος Ζέρβας τόνισε πως ο κ. Αγγελούδης δεν έχει λάβει ακόμη πλήρη ενημέρωση. «Μάλλον για εσάς είναι άγνωστη λέξη η ωριμότητα» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

screenshot-13-cLDAI.png

πηγή: thesstoday.gr - ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΧΛΑΤΛΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ