close search results icon

CEV Eurovolley: Αποχαιρέτησε με ήττα τη διοργάνωση η Εθνική Ελλάδας

Η Ελλάδα ανά τακτά διαστήματα έβγαζε αντίδραση.

CEV Eurovolley: Αποχαιρέτησε με ήττα τη διοργάνωση η Εθνική Ελλάδας

Σε ένα ματς άνευ σημασίας για την Ελλάδα, η Γαλλία επικράτησε με 3-0 σετ αναγκάζοντας την «γαλανόλευκη» στην τέταρτη ήττα της στο CEV Eurovolley.

Έπειτα τη νίκη της Πορτογαλία κόντρα στην Τουρκία, η Εθνική Ελλάδας είχε χάσει κάθε ελπίδα για πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Eurovolley. To αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έπαιξε κόντρα στην Γαλλία χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ (19-25, 22-25, 17-25), αποχαιρετώντας την διοργάνωση με τέσσερις ήττες και μία νίκη.

Οι Γάλλοι έκαναν ξεκάθαρη την ανωτερότητά τους από τον πρώτο πόντο. Από νωρίς ξέφυγαν στο σκορ (4-8) και στη συνέχεια έκαναν διαχείριση αυτής της διαφοράς. Η Ελλάδα ανά τακτά διαστήματα έβγαζε αντίδραση, μειώνοντας, όμως οι Γάλλοι κρατούσαν κάθε φορά το προβάδισμα. Μάλιστα στην τελική ευθεία του σετ, πήραν... ανάσα τεσσάρων πόντων (14-18), κλείνοντας το σετ με άνεση (19-25).

Στο δεύτερο σετ οι Έλληνες εμφανίστηκαν ανταγωνιστικότεροι, φτάνοντας στο +3 (7-4). Βέβαια, οι Γάλλοι με σερί 8-2 ανέτρεψαν το σκορ (12-9). Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα το σύνολο του Αντρέα Τζιάνι δεν έχασε το προβάδισμα, κατακτώντας ακόμη ένα σε με σκορ 22-25.

Το τρίτο σετ πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι Γάλλοι πήραν κεφάλι στο σκορ και έφτασαν στο +7 (12-5), αποκτώντας στη συνέχεια απόσταση ασφαλείας (17-9). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση, χάνοντας το σετ με 17-25 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

Τα σετ: 19-25, 22-25, 17-25

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ