close search results icon
Χριστουγεννιάτικο κλίμα στον Δήμο Σκύδρας

Στους γιορταστικούς ρυθμούς και στο πνεύμα των Χριστουγέννων και της αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά 2023 κινείται κι αναπνέει ο Δήμος Σκύδρας, όπως όλη χώρα.

Το Δημαρχείο, οι είσοδοι της πόλης, οι κεντρικοί δρόμοι, οι πλατείες, τα καταστήματα, η πεζογέφυρα του Σιδηροδρομικού Σταθμού, τα μπαλκόνια των σπιτιών έχουν στολιστεί και φωταγωγηθεί συνθέτοντας ένα μαγευτικό σκηνικό.

Η φάτνη, που τοποθετήθηκε στην πλατεία Δημοκρατίας αναπαριστάνοντας τον ενανθρώπιση του Θείου Βρέφους, μας υπενθυμίζει τη Θεία Αποστολή για τη σωτηρία του ανθρώπου.

Το χωριό του Άγιου Βασίλη κι ο μεγάλος παιχνιδόκοσμος στην πλατεία Δημοκρατίας προσελκύουν και συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων προσφέροντάς τους γιορτινές λιχουδιές, ποτά, χαρά και ψυχαγωγία.

Τις ημέρες αυτές η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου υποδέχθηκε με τους συνεργάτες της στο Δημαρχείο σχολεία, συλλόγους, τη Φιλαρμονική της 2ας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού που έψαλλαν τα Κάλαντα αλλά και συμπολίτες μας κι επισκέπτες ανταλλάσοντας ευχές για Καλά κι Ευτυχισμένα Χριστούγεννα με υγεία, προκοπή, αλληλεγγύη και ειρήνη για όλον τον κόσμο!

Γραφείο τύπου Δ. Σκύδρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ