close search results icon

Δαμιανό Γιαννιτσών: Συγκινητικό μήνυμα των οδηγών ταξί για τον χαμό του 62χρονου συναδέλφου τους

Τι αναφέρει το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Γιαννιτσών "Άγιος Χριστόφορος"

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

"Ήταν ένας συμπαθής, ήρεμος και συνεννοήσιμος άνθρωπος. Ήμασταν έτοιμοι και συζητούσαμε να πάμε για πίτσα μετά τη βάρδια. Καθόμασταν στο παγκάκι της Μαδύτου. Μετά μπήκαμε στα αυτοκίνητα, σε ένα τέταρτο κόρναρε ο ένας τον άλλον για να μετακινηθούν τα αυτοκίνητα μπροστά, το συνηθίζουμε αυτό. Δεν αφουγκραζόταν, δεν κινήθηκε ο Παναγιώτης. Όταν τον είδαμε ακίνητο, φωνάξαμε το ΕΚΑΒ. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε". 

Τα λόγια των συναδέλφων του είναι το παράδειγμα οτι η ζωή είναι ένα "πουφ" στην εποχή μας, τη μια στιγμή μιλάς με τον άλλον και την επόμενη μαθαίνεις οτι δεν υπάρχει πια.

Αυτό έγινε και με τον άτυχο οδηγό ταξί από την τοπική κοινότητα Δαμιανού, που λίγο μετά τα 60 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα εργασίας. Μάλιστα, ήταν έτοιμος να πάρει και σύνταξη, καθώς δεν ήθελε και πολύ καιρό ακόμη. 

Το Σωματείο Ταξί "Άγιος Χριστόφορος"  εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα. 

Το Δ.Σ και τα μέλη του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Γιαννιτσών "Άγιος Χριστόφορος" εκφράζουν τα ειλικρινή και εκ βάθους ψυχής συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού συναδέλφου και φίλου Παπαδόπουλου Παναγιώτη. Ενός ανθρώπου και επαγγελματία εξαίρετου, με τον οποίο υπήρχε άψογη συνεργασία και ο οποίος ομοίως ήταν άψογος απέναντι στους συμπολίτες και πελάτες μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, δύναμη και κουράγιο στους οικείους του". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ