close search results icon

Δείτε όλο το ματς της ιστορικής πρόκρισης της Μικτής Πέλλας στον τελικό των Κ16 (βίντεο)

Δείτε όλο το ματς της ιστορικής πρόκρισης της Μικτής Πέλλας στον τελικό των Κ16 (βίντεο)
Ε.Π.Σ. Κοζάνης - Ε.Π.Σ. Πέλλας 3-3 (πέναλτι 2-4)

Ένας απίστευτος και ταυτόχρονα τρομερός ημιτελικός πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πιερικού στην Κατερίνη, ανάμεσα σε Ε.Π.Σ. Κοζάνης και Ε.Π.Σ. Πέλλας, για τις Μικτές Ομάδες Κ16!

Μπορεί η Ε.Π.Σ. Πέλλας να προηγήθηκε στο σκορ με 3-0, αλλά η Ε.Π.Σ. Κοζάνης έκανε ένα τρελό come back, ισοφάρισε σε 3-3 στις καθυστερήσεις, στέλνοντας το ματς στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, η Ε.Π.Σ. Πέλλας κέρδισε με σκορ 4-2 και πανηγύρισε την πρόκρισή της στον τελικό.

Οι περσινοί πρωταθλητές Ελλάδος, που δεν είναι άλλοι από την Ε.Π.Σ. Κοζάνης, αξίζουν συγχαρητήρια, αφού και η φετινή τους πορεία ήταν καταπληκτική.

Τα γκολ της κανονικής διάρκειας για την Ε.Π.Σ. Πέλλας σκόραραν οι Χατζηδιαμαντής, Καψάλης και Καραμήτσος, ενώ για την Ε.Π.Σ. Κοζάνης οι Καραγιαννίδης, Βλάχος και Οικονόμου.

Πλέον, στον τελικό θα αναμετρηθούν η Ε.Π.Σ. Ηρακλείου με την Ε.Π.Σ. Πέλλας, ενώ στον μικρό τελικό θα παίξουν η Ε.Π.Σ. Κοζάνης με την Ε.Π.Σ. Αργολίδας.

Η διαδικασία των πέναλτι:

ΓΚΟΛ 1-0 (Ε.Π.Σ. Πέλλας)

ΑΟΥΤ 1-0 (Ε.Π.Σ. Κοζάνης - Κωτίδης)

ΑΟΥΤ 1-0 (Ε.Π.Σ. Πέλλας)

ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ 1-0 (Ε.Π.Σ. Κοζάνης - Βλάχος)

ΓΚΟΛ 2-0 (Ε.Π.Σ. Πέλλας)

ΓΚΟΛ 2-1 (Ε.Π.Σ. Κοζάνης - Καραφουλλίδης)

ΓΚΟΛ 3-1 (Ε.Π.Σ. Πέλλας)

ΓΚΟΛ 3-2 (Ε.Π.Σ. Κοζάνης - Καλατσανάς)

ΓΚΟΛ 4-2 (Ε.Π.Σ. Πέλλας)

Δείτε όλο τις καλύτερες φάσεις και όλο τον αγώνα μέσα από το  www.top-sport.gr την επιμέλεια των οποίων είχε ο Χρήστος Τσαρτσιανίδης |

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ