close search results icon

Διακρίσεις για το ΓΕΛ Σκύδρας

Διακρίσεις για το ΓΕΛ Σκύδρας

Η εξωστρέφεια και η ποικιλία δράσεων καλά κρατεί στο Γενικό Λύκειο Σκύδρας με τα αποτελέσματα να δικαιώνουν την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα. Πριν από λίγες ημέρες στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας 2024,ο μαθητής της Β Λυκείου Οδυσσέας Φέντος, διακρίθηκε με την τιμητική 2η θέση ανάμεσα σε πάνω από 3000 συμμετέχοντες μαθητές και προκρίνεται αυτομάτως για την επόμενη Β φάση του ΠΔΒ το 2025!!!

Σε ανακοίνωση του σχολείου αναφέρεται: "Προκρίνεται λοιπόν για να συνεχίσει, ευχόμαστε, την λαμπρή του πορεία με στόχο του την τελική Ολυμπιάδα Βιολογίας στο εξωτερικό, με μαθητές από όλον τον κόσμο! Υψηλή και καθόλου αμελητέα για τα χρονικά του σχολείου μας η επιτυχία του άλλου μαθητή μας της Β Λυκείου Καρασαββίδη Λάζαρου που κατοχύρωσε το 91/100 (με διάκριση στα 95/100)! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στους δυο μαθητές ,την προετοιμασία για τον διαγωνισμό των οποίων, είχε αναλάβει η βιολόγος του σχολείου μας Κα Γεωργιάδου Μαρία".

likeio-skidras1.jpg
likeio-skidras2.jpg

Επίσης, τη Δευτέρα, 1 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στο 1ο ΓΕΛ Έδεσσας η προκριματική φάση των Ρητορικών Αγώνων Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας μεταξύ μαθητών/τριών Λυκείων, που διοργάνωσε η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Πέλλας. Μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου Σκύδρας συμμετείχαν στους Ρητορικούς Αγώνες με δύο ομάδες, η μια εκ των οποίων έλαβε την τρίτη θέση με κριτήριο τις νίκες και το σύνολο της βαθμολογίας της. Η Δ/νση του σχολείου δήλωσε: "Θερμά συγχαρητήρια σε όλους/-ες τους/τις μαθητές/-τριές μας, που με υψηλό επίπεδο ευγενούς άμιλλας και με πνεύμα συνεργασίας και σεβασμού ανέπτυξαν τις διαλεκτικές τους δεξιότητες. Συγχαρητήρια και στις ομάδες του Γενικού Λυκείου Κρύας Βρύσης και του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών που κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση των Αγώνων, που θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια με τη συμμετοχή και σχολείων των Νομών Ημαθίας, Πιερίας και Κιλκίς. Ευχαριστούμε πολύ για την προετοιμασία και στήριξη των ομάδων του Ομίλου Επιχειρηματολογίας τις εκπαιδευτικούς του σχολείου κα. Χρυσοχοΐδου Παρθένα, κα. Μισαηλίδου Δέσποινα και κα. Ρότσια Αικατερίνη".

likeio-skidras4.jpg




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ