close search results icon

Διαμέρισμα δωρεάς Λεόντιου Σιδηρόπουλου: δε θα συμμετέχει στον πλειστηριασμό ο Δήμος Σκύδρας

Διαμέρισμα δωρεάς Λεόντιου Σιδηρόπουλου: δε θα συμμετέχει στον πλειστηριασμό ο Δήμος Σκύδρας

Την Πέμπτη το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας συνεδρίασε εκτάκτως (προηγήθηκε Δημοτική Επιτροπή) για να αποφασίσει για το αν θα συμμετέχει στον πλειστηριασμό του ακινήτου στην Αθήνα, η γνωστή υπόθεση της δωρεάς του Λεόντιου Σιδηρόπουλου που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες. 

Με γνωμοδότηση της τελευταίας στιγμής, μια ημέρα πριν τη δήλωση συμμετοχής στον πλειστηριασμό η Δημοτική Αρχή και η Δήμαρχος κατάλαβαν ότι τελικά δεν μπορούν να συμμετέχουν στον πλειστηριασμό και αποφάσισαν να περιμένουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας περιμένοντας το "μερτικό" τους από το 50% που κατέχουν λόγω της δωρεάς. 

Η απόφαση πέρασε κατά πλειοψηφία με την αντιπολίτευση να μη συμφωνεί με τον χειρισμό της Δημοτικής Αρχής ενώ ο κ. Σουμελίδης αρνήθηκε να ψηφίσει θεωρώντας τη συνεδρίαση χωρίς ουσία μιας και η γνωμοδότηση που ήρθε δεν είχε νόημα από τη στιγμή που ο Δήμος δεν ήθελε να διεκδικήσει το διαμέρισμα. 

Όλα όσα ειπώθηκαν από την αρχή μέχρι το τέλος της συνεδρίασης στο παρακάτω βίντεο 

Η πρόσκληση (prosklhsh-kai-ishghsh.pdf) με τη γνωμοδότηση του δικηγόρου που είναι ο ίδιος δικηγόρος που χρησιμοποιήθηκε την τελευταία στιγμή στην υπόθεση Παυλίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ