Ρώσοι φαρσέρ έπεισαν τον Ζάεφ να δωροδοκήσει το Οικουμενικό Πατριαρχείο | PellaNews

Ρώσοι φαρσέρ έπεισαν τον Ζάεφ να δωροδοκήσει το Οικουμενικό Πατριαρχείο

«Θύμα» ασύλληπτης φάρσας έπεσε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, από γνωστούς ρώσους φαρσέρ.

Σε τηλεφωνική συνομιλία με τους Ρώσους φαρσέρ, ο Ζάεφ εμφανίζεται πρόθυμος να δωροδοκήσει το Οικουμενικό Πατριαρχείο!

Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο, σε μια από τις συνομιλίες, ο φαρσέρ, που υποδύεται τον Ποροσένκο, προτείνει να διαδραματίσει ρόλο μεσάζοντα μεταξύ της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Βόρειας Μακεδονίας και του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο αναγνώρισε τον Ιανουάριο την αυτοκεφαλία στην Ουκρανική Εκκλησία, προκαλώντας την αγανάκτηση της Μόσχας και της Ρωσικής Εκκλησίας, που κατήγγειλε σχίσμα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο... ψεύτικος Πόροσενκο εξηγεί ότι πέτυχε αυτή την διπλωματική και θρησκευτική νίκη, δίνοντας ο ίδιος «προσωπικά, χρήματα στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο».

«Στην περίπτωσή μου, κατέβαλα 150.000 ευρώ, για εσάς, είναι φθηνότερο» είπε ο κωμικός, μιλώντας για ένα ποσό των 100.000 ευρώ. «Εξαιρετικά, δεν θα υπάρξει πρόβλημα» απαντά ο Ζάεφ.

Τέλος ο Σκοπιανός πρωθυπουργός που έπεσε θύμα δύο Ρώσων φαρσέρ, αναγκάστηκε να εμφανιστεί απολογούμενος χθες Τρίτη, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ζητώντας «συγγνώμη», αλλά αρνούμενος να παραιτηθεί, όπως ζητά η αντιπολίτευση.

πηγή: romfea.gr