close search results icon

Δημήτρης Μπίνος: Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την διοίκηση του Δήμου

"Ο κύριος Παρούτογλου και βασικά στελέχη του, έχουν προϊστορία στην διοίκηση και με την σημερινή δημοτική αρχή και παλαιότερα και δεν έκαναν τίποτα, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στην κοινωνία της Αλμωπίας"

Δημήτρης Μπίνος: Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την διοίκηση του Δήμου

Στην εκπομπή Διάλογοι με τον Στέφανο Μίντζα φιλοξενήθηκε την Κυριακή, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ο Δημήτρης Μπίνος 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδίας μας", σοφότερος όπως είπε και αναγνωρίζοντας τα όποια λάθη του μίλησε για την επαφή που έχει με τους πολίτες της Αλμωπίας, ενώ τόνισε πως ο ίδιος άφησε αρκετά χρήματα και μελέτες. 

"Πολλά έργα δεν προχώρησαν από την σημερινή δημοτική αρχή που βρίσκεται στον επίλογο της, έχω δει τις ανάγκες που υπάρχουν στον Δήμο και τις αποτυπώνω στο πρόγραμμα μας. Το πρόγραμμα μας λύνει άμεσα ζητήματα της καθημερινότητας" είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μπίνος. Ο υποψήφιος Δήμαρχος μίλησε και για το πρόγραμμα του στον αγροτικό τομέα, τον τουρισμό αλλά και για την αναμόρφωση της Αριδαίας, με κτήρια που έχουν σημαντική σημασία, αλλά  και για το Δασάκι. 

"Είμαι αποφασισμένος να σπάσω αυγά. Δεν μπορείς να λες στο τέλος της θητείας πως δεν έκανες τίποτα και να υπόσχεσαι πως θα κάνεις στην επόμενη, ας φτίαξουν τα πλακάκια στα σχολεία" " δήλωσε με έμφαση ο Δημήτρης Μπίνος

mpinos-mintzas.jpg

Στην συνέχεια ο Δημήτρης Μπίνος μίλησε για το σχέδιο του στον αγροτικό τομέα αλλά και για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν σε αρκετά χωριά της Αλμωπίας, ανακοινώνοντας πως θα δημιουργηθεί ψηφιακός πυλώνας που θα προωθεί τα προϊόντα της Αλμωπίας. Αναφορικά με τον Τουρισμό ο Δημήτρης Μπίνος ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει αντιδημαρχία Τουρισμού που θα έχει υπο την αιγίδα του όλο τον Δήμο με τους παραδοσιακούς οικισμούς και τον θρησκευτικό και αρχαιολογικό τουρισμό, ενώ για την Λουτρόπολη ανακοίνωσε πως ο ίδιος δεν θα είναι πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης. 

Ο επικεφαλής της Αλμωπίας της Καρδίας μας μίλησε και για τον τρόπο διοίκησης αλλά και για τα οικονομικά που παρέδωσε στην σημερινή δημοτική αρχή, ενώ εξαπέλυσε τα πυρά του κάνοντας λόγο για διαμόρφωση του Δήμου σε ΙΕΚ Πληροφορικής. 

Ο Δημήτρης Μπίνος σχολίασε και την συνδιοίκηση Μπάτση- Παρούτογλου κάνοντας λόγο για μια συνεργασία που δεν είχε πολιτική βάση. 

"Δεν μάθαμε πολιτικά τι έγινε με την συγκυβέρνηση, ούτε ο κος Μπάτσης, ούτε ο κος Παρούτογλου ενημέρωσαν την τοπική κοινωνία για την συνύπαρξη και το διαζύγιο, εμείς ήμασταν σοβαρή αντιπολίτευση, ο κος Μπάτσης ήταν αιχμάλωτος του κυρίου Παρούτογλου που είχε όλες τις σοβαρές θέσεις. Ο κος Παρούτογλου έχει ευθύνη για την εικόνα του Δήμου, γιατί δεν προχώρησαν πράγματα για 1,5 χρόνο, γιατί δεν έκανε τίποτα για την ύδρευση της Αριδαίας αλλά και την ύδρευση σε τοπικές κοινότητες¨

"Ο κύριος Παρούτογλου και βασικά στελέχη του, έχουν προϊστορία στην διοίκηση και με την σημερινή δημοτική αρχή και παλαιότερα  και δεν έκαναν τίποτα, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στην κοινωνία της Αλμωπίας" είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μπίνος 

eikona-viber-2023-09-24-13-12-20-268.jpg

Ο Δημήτρης Μπίνος τόνισε πως ο δικός του συνδυασμός είναι έτοιμος να διοικήσει σε αντίθεση με άλλους συνδυασμούς που δεν έχουν πρόγραμμα. 

"Εμείς έχουμε πρόγραμμα και είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε, το πρόγραμμα μας αγκαλιάζει όλους τους τομείς, η σημερινή δημοτική αρχή δεν έκανε τίποτα για την πόλη, εμείς εγγυόμεθα πως θα βοηθήσουμε τις οικογένειες και θα δίνουμε έμφαση στην οικογένεια. " Παράλληλα αναφέρθηκε και στα αδέσποτα, το περιβάλλον αλλά και την ψηφιακή εποχή στον Δήμο Αλμωπίας, με την διαμόρφωση μιας ψηφιακής πλατφόρμας. Τέλος ο Δημήτρης Μπίνος απεύθυνε κάλεσμα προς τους συνυποψηφίους του για  dabate.

"Ζητούμε την στήριξη γιατί έχουμε δυνατότητα, εμπειρία και καθαρότητα, θα υπηρετήσουμε την διαφάνεια και τους πολίτες" 

Δείτε την συνέντευξη 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ