close search results icon

Δημήτρης Νατσιός: «Το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ διαχέεται , το θαύμα συνεχίζεται»!

 «Αντί να ασχολούμαστε όλοι με την ακρίβεια, την οικονομική εξαθλίωση, το δημογραφικό πρόβλημα και τόσα άλλα , ασχολούμαστε με τις παντρειές του κυρίου Μητσοτάκη”

Δημήτρης Νατσιός: «Το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ διαχέεται , το θαύμα συνεχίζεται»!

Ο κ.Δημήτρης Νατσιός βρέθηκε στα στούντιο του pelllanews.gr για μια αποκλειστική αλλά και αποκαλυπτική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Στέφανο Μίντζα.

Αρχικά αναφέρθηκε στη μεγαλειώδη εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΙΚΗ Πέλλας, παρουσία 500 σχεδόν απλών ανθρώπων , «εν μέσω πολιτικού χειμώνα» και στην συνέχεια μίλησε για την επίθεση που δέχεται η ΝΙΚΗ ως κοινοβουλευτικό κόμμα και τον αποκλεισμό που βιώνει και τις επιθέσεις από όλα τα συστημικά ΜΜΕ .

«Το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ διαχέεται , το θαύμα συνεχίζεται»!

20240203-215641.jpg


Τόνισε και πάλι το ζήτημα του επαίσχυντου νομοσχεδίου για τον «ψευτογάμο» των ομοφυλοφίλων , τα προβλήματα των αγροτών αλλά και στην ακρίβεια που μαστίζει τον λαό.

«Δύο άντρες είναι ένα άρρωστο και νοσηρό πρότυπο για τα παιδιά μας, η μάνα προσφέρει το θυσιαστικό πνεύμα, ο πατέρας προσφέρει την σταθερότητα και τα ηθικά πρότυπα. Σήμερα , δυστυχώς παρακολουθούμε μια επιστροφή στην εποχή των Σοδόμων , προσπαθούν να εμφυτεύσουν φαύλα πρότυπα στα παιδιά μας με την επινόηση του «κοινωνικού φύλου» είπε χαρακτηριστικά.

 «Ο λαός πρέπει να πιέσει, με ειρηνικό τρόπο , τους βουλευτές ώστε να πάρουν θέση με το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ και όχι με την αποχή που είναι δειλία». Προέβλεψε μάλιστα μεγάλη αναταραχή στη Νέα Δημοκρατία καθώς το επαίσχυντο νομοσχέδιο φέρνει τους βουλευτές σε δύσκολη θέση αλλά και διχάζει τον λαό.

Για το αγροτικό ζήτημα, αφού μίλησε για την νέα ΚΑΠ και τα προβλήματα που υπάρχουν, πρότεινε λύσεις παρουσιάζοντας πηγές χρηματοδότησης για τον αγροτικό κόσμο ο οποίος, όπως χαρακτηριστικά είπε αποτελεί το γερό θεμέλιο του έθνους .

«Δεν είμαστε μονοθεματικό κόμμα έχουμε θέσεις και προτάσεις για όλα τα ζητήματα, Φτάσαμε στο σημείο ,ένα μεροκάμματο να αντιστοιχεί σε ένα κιλό λάδι και και ένα κιλό φέτα, επιτέλους ο λαός πρέπει να καταλάβει ότι δεν θα τον σώσουν τα τζάκια»

Κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του έθνους να επικεντρωθούν στο μείζον πρόβλημα της πατρίδας μας που είναι το δημογραφικό.

Ανέφερε συγκεκριμένα: «Αντί να ασχολούμαστε όλοι με την ακρίβεια, την οικονομική εξαθλίωση, το δημογραφικό πρόβλημα και τόσα άλλα , ασχολούμαστε με τις παντρειές του κυρίου Μητσοτάκη”

Τέλος διαβεβαίωσε ότι η ΝΙΚΗ είναι έτοιμη για τις ευρωεκλογές και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ΝΙΚΗ, το κίνημα των Ρωμιών θα κυβερνήσει την Ελλάδα!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ