Δήμος Έδεσσας: Ενημέρωση για την κακοκαιρία

Κακοκαιρία με χιόνια αναμένεται να πλήξει τον Δήμο Έδεσσας αλλά και την πόλη, με τον Δήμο να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Έδεσσας ενημερώνει τους δημότες ότι, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, την Κυριακή 12/1 και την Δευτέρα 13/1 αναμένεται κακοκαιρία με χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες.
Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την αποφυγή προβλημάτων, παρακαλούμε:
⛔️Αποφύγετε τη στάθμευση τις οδούς Εγνατίας και Ηφαιστίωνος σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τροχαίας, ώστε να διασφαλιστεί τυχόν διέλευση εκχιονιστικών μηχανημάτων.
⚠️Χρησιμοποιείτε μέσα μεταφοράς με αντιολισθητικές αλυσίδες, όπου απαιτείται.
Ο Δήμος έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων. Όλες οι σχολικές αυλές έχουν εφοδιαστεί με αλάτι αποχιονισμού για την πρόληψη ολισθηρότητας.
📌Για τις ανάγκες των δημοτών, θα διατίθενται τσουβαλάκια με αλάτι στα παρακάτω σημεία:
- Στο μηχανοστάσιο του Δήμου στα παλιά Σφαγεία
- Στην πλατεία Ελευθερίας
- Στην πλατεία Τημενιδών
- Στα προαύλια όλων των ιερών ναών
‼️Παρακαλούμε όλους τους δημότες να δείξουν υπευθυνότητα και συνεργασία, ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα καιρικά φαινόμενα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Τι δουλειά έχει η τουρκική αρμάδα αλιευτικών στις Κυκλάδες
06 Ιουλίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ