close search results icon

Δήμος Σκύδρας: εντός οκταμήνου θα συσταθεί υπηρεσία δόμησης

Δήμος Σκύδρας: εντός οκταμήνου θα συσταθεί υπηρεσία δόμησης

Από τη στιγμή που οι αρμοδιότητες των υπηρεσιών δόμησης μεταφέρθηκαν στους Δήμους, οι πολίτες του Δήμου Σκύδρας (από το 2022 συγκεκριμένα) εξυπηρετούνταν από τους όμορους Δήμους Έδεσσας και Πέλλας. Οι προϋποθέσεις που απαιτούνταν και κυρίως οι πέντε διαφορετικές ειδικότητες ήταν το "αγκάθι" με αποτέλεσμα ο Δήμος Σκύδρας να μην έχει τη δική του υπηρεσία δόμησης. 

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την προϊσταμένη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Σκύδρας, κα Καλαϊτζόγλου, οι αλλαγές που επήλθαν στη νομοθεσία άνοιξαν τον δρόμο ώστε ο Δήμος Σκύδρας να ξεπεράσει τα "αγκάθια" κι έτσι εντός του επόμενου οκταμήνου θα συσταθεί υπηρεσία δόμησης. Τα γραφεία θα φιλοξενηθούν στο κτήριο όπου βρίσκεται το ΚΕΠ, απέναντι από την εκκλησία, εκεί όπου μέχρι σήμερα λειτουργούσαν οι υπηρεσίες του νομικού προσώπου ΕΦΑΚΠΠ το οποίο απορροφήθηκε από τον Δήμο. 

Για το επόμενο οκτάμηνο ο Δήμος Σκύδρας θα ανανεώσει τις διαδημοτικές συνεργασίες που είχε με Έδεσσα και Πέλλα (Γιαννιτσά) με τους πολίτες γι' αυτό το διάστημα να απευθύνονται στις εκεί υπηρεσίες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ