close search results icon

Διονύσης Σταμενίτης: Είμαστε μαζί σας, αναγνωρίζουμε το πρόβλημα

Διονύσης Σταμενίτης: Είμαστε μαζί σας, αναγνωρίζουμε το πρόβλημα

Στη σύσκεψη με θέμα το κεράσι μίλησε ο Διονύσης Σταμενίτης. Ο βουλευτής Πέλλας με σαφήνεια δήλωσε πως "είμαστε στο πλευρά των αγροτών και πως η κυβέρνηση αναγνωρίζει το πρόβλημα που υπάρχει αναζητώντας λύσεις". 

"Ο πόλεμος της Ουκρανίας επηρέασε τις αγορές και τις πωλήσεις, ήδη η ΕΕ αναγνώρισε το πρόβλημα και κινείται για να ενεργοποιηθεί ένα οικονομικό πακέτο στήριξης για όσους πλήττονται. Πρέπει να οργανωθεί μια συνάντηση με τον Δήμαρχο στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ώστε να αναζητηθεί ο τρόπος στήριξης των αγροτών." 

Ο βουλευτής σημείωσε την ανάγκη στήριξης των αγροτών αλλά και στήριξης αναφορικά με το κόστος παραγωγής, η οποία θα γίνει και μέσω της επιστροφής πετρελαίου αλλά και με παρεμβάσεις στα λιπάσματα, όπως και με το θέμα των αγροτών γης. 

"Όλοι μαζί θα πρέπει να ενισχύσουμε τα μεγάλα αγροτικά σχήματα ώστε να ενισχυθούμε απέναντι σε αυτούς που εκμεταλλεύονται τους αγρότες, όλοι μας θα κινηθούμε και θα συντονίσουμε μαζί με τον Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη ώστε να αντιμετωπίσουμε ουσιαστικά το κόστος παραγωγής" 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ