close search results icon

Δίπλα στο Καρναβάλι Κρύας Βρύσης ο Στάθης Φουντουκίδης

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα οικονομικά και οργανωτικά θέματα αλλά και για τις ενέργειες που έχουν προγραμματιστεί.

Δίπλα στο Καρναβάλι Κρύας Βρύσης ο Στάθης Φουντουκίδης

Προσωπική ενημέρωση είχε χθες ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης από την οργανωτική επιτροπή του 30ου Καρναβαλιού της Κρύας Βρύσης.
Εχθές, Δευτέρα βράδυ, πραγματοποιήθηκε η εβδομαδιαία συγκέντρωση της οργανωτικής επιτροπής του 30ου Καρναβαλιού της Κρύας Βρύσης στην αίθουσ

α συνεδριάσεων στο κτήριο του Δημαρχείου στην Κρύα Βρύση, για τις καθημερινές δραστηριότητες και προετοιμασίες ενόψει της μεγάλης παρέλασης της 17ης Μαρτίου.
Στην χθεσινή συνάντηση παραβρέθηκε και ο ίδιος ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης ο οποίος θέλησε να έχει άμεση ενημέρωση και εικόνα για την πορεία των προετοιμασιών, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης και επικεφαλής της επιτροπής διοργάνωσης του Καρναβαλιού κ. Παπαδόπουλος Γιώργος.
Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα οικονομικά και οργανωτικά θέματα αλλά και για τις ενέργειες που έχουν προγραμματιστεί για τον επόμενο ένα μήνα περίπου μέχρι την μεγάλη παρέλαση.

image-123650291-14.JPG

Δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την μέχρι σήμερα πορεία και ζήτησε από την οργανωτική επιτροπή να συνεχίσουν να δίνουν τον καλύτερο δυνατό εαυτό τους, με στόχο το καλύτερο Καρναβάλι των τελευταίων ετών, πολύ δε περισσότερο γιατί είναι και επετειακό.
Η στήριξη του δήμου είναι δεδομένη με κάθε τρόπο και όλοι αισιοδοξούν ότι θα είναι πραγματικά η καλύτερη διοργάνωση και το καλύτερο Καρναβάλι τουλάχιστον για την Κεντρική Μακεδονία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ