close search results icon

Έδεσσα: Όλα έτοιμα για τα θυρανοίξια του Ναού του Αγίου Καλλινίκου

Έδεσσα: Όλα έτοιμα για τα θυρανοίξια του Ναού του Αγίου Καλλινίκου

Η Εκκλησία μας γιορτάζει τον Άγιο Καλλίνικο και η Έδεσσα ετοιμάζεται για τα θυρανοίξια του νέου παρεκκλησίου του Αγίου Επισκόπου Εδέσσης που βρίσκεται στα κοιμητήρια της Πόλης και τα οποία θα γίνουν αυριο Παρασκευή 8 Αυγούστου 2025 στις 12 το μεσημέρι. 

fb-img-1754563722942.jpg

Ο Αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας Βαγγέλης Θωμάς του Δήμου Έδεσσας με δήλωσή του αναφέρει 

 Όλα έτοιμα για τα θυρανοίξια του Παρεκκλησίου του Αγίου Καλλινίκου!

Με σεβασμό και υπευθυνότητα, το τεχνικό προσωπικό της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Έδεσσας προχώρησε σε μια σειρά απαραίτητων παρεμβάσεων για την υποστήριξη της μεγάλης αυτής εκκλησιαστικής ημέρας:


 Ολοκληρώθηκαν οι ηλεκτρολογικές εργασίες ρευματοδότησης του Παρεκκλησίου, και της τοποθέτησης νέων φωτιστικών σωμάτων (εσωτερικά και εξωτερικά), τα οποία προμηθεύτηκε η Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης Πέλλης & Αλμωπίας, ενώ η εγκατάσταση έγινε από τους ηλεκτρολόγους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.
 Πραγματοποιήθηκαν ελαιοχρωματισμοί σε σημεία του εξωτερικού χώρου του ναού, όπως η είσοδος και τα παλαιά φωτιστικά.
 Τοποθετήθηκαν έξι νέοι γλόμποι στα εξωτερικά φωτιστικά, αντικαθιστώντας φθαρμένα και μη λειτουργικά μέρη.

fb-img-1754563713334.jpg



Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν εγκαίρως, ώστε το εκκλησάκι να είναι έτοιμο να υποδεχτεί με λαμπρότητα την αυριανή ημέρα των θυρανοιξίων και να τιμηθεί όπως του αξίζει ο εν αγίοις Πατήρ ημών Καλλίνικος Εδέσσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ