close search results icon

Εμφατική ανατροπή και καυτός Τζίμας για τον ΠΑΟΚ Β'

Επιστροφή στις νίκες με τον Ηρακλή Λάρισας (1-4). 

Βασιζόμενος στις αλλαγές του και με εμφατικό δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Β' έκανε εντυπωσιακό πέρασμα με 1-4 από το «AEL FC Arena» επί του Ηρακλή Λάρισας για την 21η αγωνιστική της Super League 2 - Μπήκε και έκανε τη διαφορά με δύο γκολ και δύο ασίστ ο Τζίμας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Β' ξεκίνησε καλύτερα ωστόσο δεν είχε αρκετές ευκαιρίες με την πρώτη σημαντική να καταγράφεται στο 24' καθώς ο Πανίδης εξαπέλυσε σουτ όμως ο Φαρμάκης έσωσε στην εστία του. Ο Ηρακλής Λάρισας ανέβασε την απόδοσή του και στο 44' κατάφερε ν' ανοίξει το σκορ με την κεφαλιά του Κέρι να νικά τον Μπαλωμένο για το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με αλλαγές από πλευράς Γκαρσία με τους Τζίμα, Χατζηστραβό και Κιτσάκη να περνούν στον αγωνιστικό χώρο, κίνηση καταλυτική που έμελλε ν' αλλάξει τον ρου του αγώνα. Ειδικότερα στο 52', ο Χατζηστραβός νίκησε τον Φαρμάκη με σουτ ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η ισοφάριση έδωσε την απαραίτητη ώθηση στους Θεσσαλονικείς που δοκίμασαν τ' αντανακλαστικά του Φαρμάκη στο 57' με το σουτ του Νινούα όμως στο 64΄, ο Τζίμας έκανε όμορφη ενέργεια και εκτέλεσε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων κάνοντας το 1-2.

Σημειώνεται ότι μετά το προβάδισμα των ασπρόμαυρων, υπήρξε διακοπή στο παιχνίδι μετά από αναταραχή που υπήρξε καθώς ο βοηθός Νάστος σήκωσε αρχικά τη σημαία με αποτέλεσμα οι παίκτες του Ηρακλή Λάρισας να σταματήσουν και έπειτα την κατέβασε, με τον Τζίμα να σκοράρει.

Ο ρέφερι Κατσικογιάννης έδειξε σέντρα και οι γηπεδούχοι εξεράγησαν, γεγονός που έφερε στο 69' τη δεύτερη κίτρινη κάρτα-αποβολή για τον Λίταινα.

Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία κλείδωσε την επικράτησή του στο 75' με τον Τζίμα να πασάρει στον Σπυράκο που νίκησε τον Φαρμάκη για το 1-3.

Η δίψα του Τζίμα ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί και στο 87', με το κοντέρ να γράφει ήδη ένα γκολ και δύο ασίστ, ο νεαρός σταρ του «Δικεφάλου» υποδέχθηκε την ασίστ του Δαρέλα και βρήκε δίχτυα για το τελικό 1-4.

Ενδεικτικό της κατάστασης που βρίσκεται ο Στέφανος Τζίμας είναι το γεγονός ότι ο 17χρονος φορ έφτασε τα έξι τέρματα στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία (δύο με Ηρακλή Λάρισας, δύο με Αναγέννηση Καρδίτσας και από ένα ενάντια σε Διαγόρα Ρόδου και Θεσπρωτό) και όλα τα πέτυχε μπαίνοντας ως αλλαγή!

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ Β' ανέβηκε στην 3η θέση με 35 βαθμούς, ισόβαθμος με την Αναγέννηση Καρδίτσας ενώ ο Ηρακλής Λάρισας καταλαμβάνει τη 13η με 17 πόντους.

Την επόμενη, -22η- αγωνιστική της Super League 2, ο Ηρακλής Λάρισας θα υποδεχθεί τον Διαγόρα Ρόδου, την Κυριακή 30 Απριλίου στο «AEL FC Arena» ενώ αντίθετα ο ΠΑΟΚ Β' έχει ρεπό.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Χατζής, Γκαλίτσιος (85′ Μπάμης), Λίταινας, Μπόσιο (73′ Τασιούλης), Γκουγκούδης, Καμπέρης, Λούκας Γκαρσία (88′ Ζαφείρης), Κέρι, Κάσας (85′ Συρεγγέλας).

ΠΑΟΚ Β' (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Τσαούσης, Παναγιώτου, Κωττάς, Μελετίδης, Ουεντραόγκο (46′ Χατζηστραβός), Νινούα (62′ Γρόσδης), Δαρέλας, Σπυράκος (85′ Κουλούρης), Πανίδης (46′ Κιτσάκης), Γκορντεζιάνι (46′ Τζίμας).

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ