close search results icon

Εντυπωσιακός ο απολογισμός από το Καρναβάλι Κρύας Βρύσης

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης. 

Με πολύ κέφι, μουσική, χορό και ατελείωτη διασκέδαση οι 20.000 και πλέον φίλοι μας επισκέπτες εμπιστεύτηκαν την ημέρα των Αποκριών το Καρναβάλι της Κρύας Βρύσης και το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Αποτελεί ρεκόρ για τον θεσμό του Καρναβαλιού, η συμμετοχή 32 θεμάτων, με 2.000 περίπου Καρναβαλιστές που παρουσίασαν όμορφη με χιούμορ σάτιρα και φανταχτερές στολές, οι 8 DJ΄S με τα μοναδικά τους μουσικά ακούσματα, η τεράστια προβολή στα Μ.Μ.Ε. πανελλήνιας εμβέλειας, ο κεντρικός παρουσιαστής stand up comedy γνωστός ανά το πανελλήνιο Αλέξανδρο Τσουβέλα, η πανέμορφη βασίλισσα του Καρναβαλιού, γνωστό μοντέλο Αθανασία (Τάνια ) Κοφινιώτη, συνέθεσαν όλοι μαζί ένα μοναδικό υπερθέαμα που ετοίμασαν η Οργανωτική Επιτροπή του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης με την υποστήριξη του Δήμου Πέλλας.

screenshot-22-3nGgq.png

Άλλωστε, είναι το παλαιότερο σύγχρονο Καρναβάλι της Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά πλέον και το πολυπληθέστερο και ποιοτικότερο, που φέτος γιόρτασε τα 30 χρόνια του!

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την εικόνα των φετινών Καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Κρύα Βρύση ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης, ευχαρίστησε όλους τους πολίτες που ήρθαν στην Κρύα Βρύση, συνεχάρη την Οργανωτική Επιτροπή για την 3μηνη σχεδόν δουλειά ώστε να παρουσιαστεί αυτό το υπερθέαμα, το προσωπικό του Δήμου που βοήθησε τα μέγιστα και ανανέωσε το ραντεβού για του χρόνου με την πρόθεση να δημιουργηθούν πολυήμερες καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Δήμο Πέλλας με αποκορύφωμα την μεγάλη παρέλαση της Κρύας Βρύσης!

Ο κόσμος λοιπόν το έχει αποφασίσει … για το Καρναβάλι πάει στην Κρύα Βρύση!

Δείτε τον απολογισμό μέσω σόσιαλ από τον Δήμο Πέλλας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ