Επανεκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πέλλας ο Γιάννης Κιόσης
Την ανανέωση της εμπιστοσύνης των φαρμακοποιών του Νομού Πέλλας κέρδισε για τέταρτη συνεχόμενη φορά ο Γιάννης Κιόσης, ο οποίος εξελέγη εκ νέου στη θέση του Αντιπροέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πέλλας, μετά τις εκλογές της 16ης Νοεμβρίου.
Η επανεκλογή του κ. Κιόση αποτελεί αποτέλεσμα της συνεχούς παρουσίας και δράσης του στα θεσμικά όργανα του κλάδου, ενώ παράλληλα αναδεικνύει την εμπιστοσύνη και την αποδοχή που απολαμβάνει από τους συναδέλφους του. Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα, ο κ. Κιόσης κατέλαβε και πάλι τη θέση του Αντιπροέδρου, συνεχίζοντας μια πορεία συνέπειας και ενεργούς συμμετοχής.
Επιπλέον, ο Γιάννης Κιόσης εξελέγη ως ένας από τους εκπροσώπους του Νομού Πέλλας στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να συμβάλει και σε πανελλήνιο επίπεδο στον διάλογο και στις διεκδικήσεις του κλάδου.
Σε δήλωσή του μετά την εκλογική διαδικασία, ο κ. Κιόσης εξέφρασε τη βαθιά του ευγνωμοσύνη προς τους συναδέλφους φαρμακοποιούς:
> «Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες φαρμακοποιούς του Νομού που με τίμησαν και με στήριξαν με την ψήφο τους, ώστε να εκλεγώ ξανά στη θέση του Αντιπροέδρου του Φ.Σ. Πέλλας. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι κοντά τους και θα μάχομαι για το καλό του κλάδου.»
Με την τέταρτη συνεχόμενη εκλογή του, ο Γιάννης Κιόσης συνεχίζει να αποτελεί μία από τις σταθερές παρουσίες στη φαρμακευτική κοινότητα της Πέλλας, προσηλωμένος στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και στην προώθηση των θεμάτων που απασχολούν τον σύγχρονο φαρμακοποιό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Γιαννιτσά: Οι θέσεις πάρκινγκ και οι νοοτροπίες που αλλάζουν όπως η πόλη
08 Δεκεμβρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ