close search results icon

Επεισόδιο Κούγια στην ΕΠΟ: «Είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την ΑΕΚ» - Έφυγε με Αστυνομία ο δικαστής

Επίθεση από τον γνωστό νομικό σε μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής. 

Nέο επεισόδιο από τον Αλέξη Κούγια, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός απευθυνόμενος σε δικαστή της Πειθαρχικής Επιτροπής έλεγε «είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την ΑΕΚ».

Επίθεση σε τακτικό δικαστή - μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ εξαπέλυσε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας μετά την ποινή που του επιβλήθηκε για απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα από την ίδια επιτροπή, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία.

Μάλιστα όπως ανακοινώθηκε ο δικαστής, υπό τον φόβο των όσων είχαν προηγηθεί, ζήτησε συνδρομή αστυνομικής δύναμης για να αποχωρήσει από τα γραφεία της ΕΠΟ. Η υπόθεση θα παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού να αντιμετωπίζει κίνδυνο νέας τιμωρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επεισόδιο προκάλεσε σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας ο δικηγόρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, σε βάρος μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς, όπως «είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την ΑΕΚ, κλπ…».

Ο συγκεκριμένος δικαστής κάλεσε την αστυνομία και αποχώρησε από τα γραφεία της Ομοσπονδίας με περιπολικό. Η υπόθεση παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ».

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ