close search results icon

Επεισόδιο στον Έβρο

Επεισόδιο στον Έβρο

Αν η ιστορία που έπλασε μια ΜΚΟ δεν ήταν αφορμή να διασυρθεί η χώρα μας και να φτάσει η υπόθεση στο ευρωπαϊκό δικαστήριο δεν θα με ενδιέφερε καν.

Έψαξα λοιπόν το θέμα όσο καλύτερα και εγκυρότερα μπορούσα.

Σύμφωνα λοιπόν με τη ΜΚΟ 38 μετανάστες ήθελαν να μπουν παράνομα στη χώρα μας, δήθεν σε μια νησίδα του Έβρου ποταμού και μάλιστα εκεί πέθανε και ένα μικρό κορίτσι.

Η ιστορία αυτή γίνεται ένα δακρύβρεχτο παραμύθι από επαγγελματίες δικαιωματιστές, δημοσιογράφους, βουλευτές κλπ.

Κλαίνε τη δυστυχία των παράνομων μεταναστών και βρίζουν την άκαρδη Ελλάδα, εμπόριο κακομοιριάς και υποκριτικής συμπόνοιας, παρόλο που δεν ξέρουν αν είναι σε Ελληνικό Έδαφος. Μια μη επιβεβαιωμένη λοιπόν υπόθεση χωρίς κανένα στοιχείο παρόλο που οι υπηρεσίες φύλαξης στον Έβρο το διέψευσαν, γίνεται η σημαία της Τουρκικής προπαγάνδας και του Ερντογάν αλλά και σημαία από βουλευτές, Κατρούγκαλο, Φίλη, Σπίρτζη και ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλοι κατηγορούν την Ελλάδα, την ανάλγητη Ελλάδα.

Τελικά το θέμα το ανέλαβε ο εισαγγελέας για να βρει την αλήθεια.

Η ΜΚΟ που ξεκίνησε τη φασαρία διέψευσε το γεγονός με το επιχείρημα ότι είχε σχηματίσει εσφαλμένη πεποίθηση ότι όλα αυτά έγιναν επί Ελληνικού εδάφους αποκαλώντας απατεώνα το δημοσιογράφο που τα κατέγραψε (δημοσίευση εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ)

«Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΜΟΥΦΑ»

Μόνο που αυτή η μούφα έγινε πρωτοσέλιδο στο Spiegel και μας έστησε στον τοίχο, μόνο που ο ανταποκριτής του spiegel είναι απόφοιτος διεθνών σπουδών από τουρκικό πανεπιστήμιο και χρόνια ανταποκριτής στη Τουρκία, ενώ η ΜΚΟ κατήγγειλε Έλληνα δημοσιογράφο συνάδελφο του και όλα αυτά για μια ιστορία με ψέματα, φούμαρα γεμάτη και παραμύθι που τελικά διαψεύστηκε. Όμως άκουσα τον Σπίρτζη να υιοθετεί ακόμα τα φούμαρα,

ξέρει είπε να διαβάζει συντεταγμένες,

θα μου πείτε οι φουμαδοροι είναι πάντα φουμαδοροι αλλά ολόκληρο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ασχολούνται με φούμαρα.

Ας μας το πουν οι ευρωβουλευτές του Σύριζα, Αρβανίτης και Κούλογλου που κατήγγειλαν τη χώρα μας για τα φούμαρα της Τουρκικής προπαγάνδας, παρόλα αυτά συνεχίζουν τις διαψεύσεις.

Νίκη Ποζίδου
Πολιτεύτρια ΝΔ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ