close search results icon

Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών: Κάλεσμα για απεργία την 1η Μάη

Στον Ομαδικό Τάφο (11.30 π.μ.)

Κάλεσμα προς όλες και όλους κάνει το Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών, για απεργιακή κινητοποίηση την 1η Μάη, την Εργατική Πρωτομαγιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

1η Μάη!

Μέρα Μνήμης, Tιμής και Αγώνα!

τιμάμε τους πρωτοπόρους αγωνιστές της τάξης μας!

Καλούμε όλες και όλους να συμμετέχουμε στην συγκέντρωση

των συνδικάτων την Μ. Τετάρτη 1η Μάη 2024 στον ομαδικό τάφο στα Γιαννιτσά -11.30πμ

Έχουν περάσει 138 χρόνια από την πρώτη φορά που εργαζόμενοι με μαζικά συλλαλητήρια και απεργίες πρώτα στην Αμερική και μετά στον υπόλοιπο κόσμο διεκδίκησαν καλύτερες συνθήκες εργασίας, αξιοπρεπείς μισθούς και συνδικαλιστικά δικαιώματα. Η Εργατική Πρωτομαγιά αποτελεί σύμβολο και συνάμα ορόσημο στον διαρκή αγώνα των εργαζομένων όλου του κόσμου για τα εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματα και την δωρεάν πρόσβαση σε κοινωνικά αγαθά, όπως στην Υγεία, στην Παιδεία, στην Κοινωνική Ασφάλιση κ.ά.

Σήμερα, όσο ποτέ οφείλουμε να αγωνιστούμε για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς μας, για να μπει ένας τέλος στην ακρίβεια, για δημόσια κοινωνικά αγαθά, για κράτος δικαίου, για διαφάνεια και αξιοκρατία, για συνδικαλιστικά και δημοκρατικά δικαιώματα.

Η Διοίκηση Του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Πέλλας ομόφωνα αποφάσισε να συμμετέχει στην Απεργία της 1ηΜαη που κήρυξε η ΓΣΕΕ και Καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουμε στην συγκέντρωση  των συνδικάτων την Μ. Τετάρτη 1η Μάη 2024 στον ομαδικό τάφο στα Γιαννιτσά -11.30πμ

1714385848919blob.jpg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ