close search results icon

Φωστηρόπουλος-Αποστολίδης-Αβραμίδης: Ξεκίνησαν τον αγώνα για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών και τον έφτασαν μέχρι εδώ

Οι τρεις...καμπαλέρος που φαίνονταν σαν ρομαντικοί, μέχρι που άρχισε να κατανοείται ο κίνδυνος που έρχεται για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών και όλη την υγεία της Πέλλας. 

Φωστηρόπουλος-Αποστολίδης-Αβραμίδης: Ξεκίνησαν τον αγώνα για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών και τον έφτασαν μέχρι εδώ

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Οι τρεις συνδικαλιστές έχουν δώσει πολλούς αγώνες. Το οτι θα έφταναν να "ενώσουν" δυνάμεις και να αναλάβουν το δύσκολο "έργο" να ξεσηκώσουν φορείς και κόσμο για όλα όσα συμβαίνουν (ή δεν συμβαίνουν με την αδράνεια που "δέρνει" την 3η ΥΠΕ) για διαμαρτυρία της κατακόρυφης πτώσης ποιότητας από το Νοσοκομείο Γιαννιτσών, λόγω έλλειψης ιατρών και του κινδύνου "διασύνδεσης" των δύο Νοσοκομείων της Πέλλας, με ότι αυτό συνεπάγεται, ποιος να τους το έλεγε πριν από αρκετά χρόνια. 

omilitis6-IHZCp.jpg
simos-PXdRZ.jpg
avramidis.jpg

Ήταν αυτοί που έκαναν το ξεκίνημα με κάλεσμα των φορέων στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών, ήταν αυτοί που έδωσαν συνέντευξη τύπου για να ακουστεί δυνατά "ο κίνδυνος" και όλα όσα συμβαίνουν με τη λειτουργία του Νοσοκομείου Γιαννιτσών. 

4.jpg
alkool-1014-foto4.jpg

Όπως αναφέρει, με σαφείς αιχμές παράλληλα, η στήλη "Χωρίς Αλκοόλ" στην έντυπη ΠΕΛΛΑNEWS που κυκλοφορεί (1/2/2023, φύλλο 1013, σελ. 18):

"Αν αυτοί οι τρεις (Αποστολίδης, Φωστηρόπουλος, Αβραμίδης) καταφέρουν τουλάχιστον να ξεσηκώσουν κόσμο, μαζί με όλους τους συναδέλφους τους συνδικαλιστές και να δημιουργήσουν μία κινητοποίηση, τουλάχιστον ανάλογη με εκείνη που είχε διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο την περίοδο των Μνημονίων, τότε πρέπει να μπουν στο «πάνθεον» του συνδικαλισμού της Πέλλας. Θα αποδείξουν, ότι τα Γιαννιτσά έχουν πολλά…απίδια στο «πεδίο μάχης». Κάπου εδώ, θα επιμείνουμε και στη Θέση μας, ως ΠΕΛΛΑNEWS, το μόνο μέσο ενημέρωσης που βρεθήκαμε στη συνέντευξη τύπου των φορέων για το Συλλαλητήριο: Μόνο με «αυτοτέλεια» τα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας θα επιζήσουν. Η 3η ΥΠΕ ακούει ή συνεχίζει να σχεδιάζει μαζί με τον Πλεύρη;"




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ