close search results icon

Για το χρυσό μετάλλιο η Εθνική ομάδα Stratego στη Γερμανία

Η Ελληνική Ομάδα Strategο διοργανώνει από τις 1 Φεβρουαρίου δωρεάν σεμινάρια για όλους. 

Η εθνική ομάδα Stratego «πάει» Νυρεμβέργη τον Αύγουστο για το 25ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Stratego….«Πάμε για το χρυσό» λέει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Stratego Σταύρος Σεκερτζής

Το stratego είναι ένα παιχνίδι που δημιουργήθηκε το 1907. Η Ελλάδα δημιούργησε το 2010 την δική της Ελληνική Ομοσπονδία Stratego και το 2014 στη Θεσσαλονίκη φιλοξενήθηκε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Stratego, στο Δημαρχείο της πόλης.

Αν και το 2014 ήταν η πρώτη φορά που η Ελλάδα διοργάνωσε Παγκόσμιο πρωτάθλημα Stratego, η Εθνική ομάδα πήρε το πρώτο της χρυσό μετάλλιο, όπου από τότε ως και σήμερα συνεχίζει δυναμικά και είναι έτοιμη για το χρυσό μετάλλιο στο 25ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Stratego στη Νυρεμβέργη.

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας Stratego για πρώτη φορά με 12 άτομα

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Stratego, Σταύρος Σεκερτζής μιλώντας στη Karfitsa υπογράμμισε «Από τότε που πήραμε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, έχουμε μια ανοδική πορεία σαν χώρα σε όλα τα επίπεδα και κάθε χρόνο παίρνουμε μέρος σε παγκόσμια πρωταθλήματα. Φέτος στις 22-25 Αυγούστου θα πάμε Νυρεμβέργη σαν Εθνική ομαδική για το 25ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Strategο. Η αποστολή για πρώτη φορά θα είναι 12 άτομα από όλη την Ελλάδα. Σε παγκόσμιο πρωτάθλημα εκτός Ελλάδος με τόσα πολλά άτομα πάμε πρώτη φορά. Με την Εθνική ομάδα Stratego πάμε εκεί μόνο για το χρυσό μετάλλιο».

Επιπρόσθετα, η Ελληνική Ομάδα Strategο διοργανώνει από τις 1 Φεβρουαρίου δωρεάν σεμινάρια για όλους, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αποκτήσουν τριβή με το Strategο αλλά και να μάθουν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού.

πηγή: karfitsa.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ