close search results icon

Γιάννης Μουράτογλου: Προχωράμε με σχέδιο ανάπτυξης

Γιάννης Μουράτογλου: Προχωράμε με σχέδιο ανάπτυξης

Η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε και ο Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Μουράτογλου βρέθηκε στα στούντιο του Pellanews.gr και στην εκπομπή Διάλογοι 

375703062-273873578828636-7517435507499911082-n.jpg

Ο Δήμαρχος Έδεσσας μίλησε για την κατάρτιση του συνδυασμού του, το άνοιγμα που έκανε και σε νέους ανθρώπους. Ο μέχρι πρότινος τσάρος της οικονομίας του Δήμου Έδεσσας σχολίασε την οικονομική εξυγιάνση του Δήμου Έδεσσας αλλά και τους μεγάλους ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης, μιας και ο Δήμος Έδεσσας είναι από τους πρώτους Δήμους σε οικονομική ανάπτυξη σε ολόκληρη την Ελλάδα

"Ο Δήμος Έδεσσας είναι υπόδειγμα οικονομικής διαχείρισης και ευρωστίας" σχολιάσε ο Δήμαρχος Έδεσσας. Εμείς με δήμο ρευστότητας 2,1 είμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο καθώς το άριστα είναι στην μονάδα τόνισε ο Γιάννης Μουράτογλου. 

Ο Δήμαρχος Έδεσσας αναφέρθηκε και στην περιβαλλοντική κρίση τονίζοντας την ανάγκη οι Δήμοι να προετοιμαστούν κατάλληλα για την κλιματική αλλαγή. Ακόμη ο Γιάννης Μουράτογλου μίλησε για την ενασχόληση του στην ΚΕΔΕ για 20 συναπτά έτη αλλά και τον ρόλο που διαδραματίζει στις χρηματοδοτήσεις των Δήμων από το κεντρικό κράτος. 

Ο Γιάννης Μουράτογλου περιέγραψε εν συντομία και το όραμα του για την Έδεσσα της επόμενης πενταετίας, με τον ίδιο να θέτει στόχο την δημιουργία νέου οδικού δικτύου, την κυκλοφοριακή μελέτη στο κέντρο της πόλης, την δημιουργία του νέου γηπέδου,  την επιτάχυνση των έργων αξίας 30 εκ ευρώ που εξασφάλισε τους τελευταίους μήνες, την δημιουργία κυνοκομείου για τα αδέσποτα, την δημιουργία πεζοδρομίων για τα άτομα με ειδικές ανάγκες,  την τουριστική ανάπτυξη αλλά και την ενεργειακή αυτονομία του Δήμου με την δημιουργία ενεργειακών πάρκων. Τέλος ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις αγροτικές υποδομές αλλά και στο σχέδιο που έχει για τον αγροτικό κόσμο. 

Δείτε την συνέντευξη 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ