close search results icon

Γιαννιτσά/Νίκος Γεωργιάδης: Πήρε "θέση" ήρωα στη Θεσσαλία

Η αναγνώριση, η βράβευση, τα χαμόγελα. 


20240510134700809-page-0001-YvSyB.jpg
stighmiotipo-othonis-2026-06-22-183548.png
ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Όπως είχατε διαβάσει στο pellanews.gr, μία υπόθεση που έκανε αίσθηση από το μέγεθος της θετικότητας που είχε (μέσα στο όλο κακό του συμβάντος), η σωτηρία από φωτιά, δύο ανήλικων παιδιών, από τον αστυνομικό Νικόλαο Γεωργιάδη, στα Γιαννιτσά. Ο αστυνομικός μάλιστα, ήταν εκτός υπηρεσίας, διαπίστωσε τι συνέβαινε παραδίπλα στην γειτονικά της οικείας του και επενέβη σαν άλλος ήρωας της...Marvel, κυριολεκτικά! 
stighmiotipo-othonis-2026-07-12-170202.png

Η υπόθεση πήρε πανελλήνιες διαστάσεις, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση έκανε στην πατρίδα της συζύγου του αστυνομικού, στη Θεσσαλία.

Έτσι, ο Σύλλογος Μ.Ε.Σ. Κοκκινόγης, τίμησε τον αστυνομικό, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

stighmiotipo-othonis-2026-07-12-165744.png

Με ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση παρέλαβα τη βράβευσή μου από τον Σύλλογο Μ.Ε.Σ. Κοκκινόγης

Θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες προς το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη για αυτή τη μεγάλη τιμή.

Η αναγνώριση αυτή αποτελεί για μένα κίνητρο να συνεχίσω να υπηρετώ με αφοσίωση, υπευθυνότητα και σεβασμό τις αξίες που πρεσβεύουμε.

Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή σας

stighmiotipo-othonis-2026-07-12-165752.png
bakalakhs-artoluks-11jub.jpg
paraskefas2-WzeAj.png








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ