close search results icon

Γιώργος Τόσιος Πρόεδρος ΔΕΥΑ Πέλλας: "Για να μπορούμε και αύριο να μιλάμε για «νερό» και όχι για «νεράκι»"

Το μήνυμα του για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού. 

Παγκόσμια Ημέρα Νερού η Τετάρτη 22 Μαρτίου και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Δήμου Πέλλας Γιώργος Τόσιος έδωσε το δικό του μήνυμα.

"Για τη ΔΕΥΑ Πέλλας η Παγκόσμια Ημέρα Νερού, στις 22 Μαρτίου, αποτελεί μέρα ορόσημο για να μπορούμε να εκπέμψουμε πιο δυνατά, το μήνυμα που συνήθως δίνουμε και πρέπει να γίνει συνείδηση όλων.

Το πολυτιμότερο αγαθό στη ζωή του ανθρώπου, αυτό που πολλοί αναλυτές έχουν αναφέρει και ως «αιτία πολέμου» σε μια πιθανή μελλοντική σύρραξη, είναι το νερό και πρέπει να το προστατεύουμε ως κόρη οφθαλμού. Η λελογισμένη χρήση του με αποφυγή της σπατάλης, θα αποτελέσει φροντίδα για τα παιδιά μας στο μέλλον.

Αυτό αποτελεί έναν πρώτο στόχο, τον οποίο πρέπει να φροντίζουμε όλοι μας!", σημείωσε χαρακτηριστικά. 

"Από εκεί και πέρα η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης, φροντίζει για το μήνυμα που ξεκάθαρα έχει δώσει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, για να υπάρξει βιώσιμος τρόπος στις ανάγκες του ανθρώπου που αλλάζουν. Οι συνεχείς εργασίες, με έργα κατασκευής αποχετευτικού και υδρευτικού δικτύου, αλλά φυσικά και με έργα άρδευσης για τους αγρότες μας, αποτελούν τη βάση για να υπάρχουν οι απαραίτητες προδιαγραφές για τη βασική πηγή ζωής", επισήμανε ο Πρόεδρος της Επιχείρησης. 

Ο κ. Τόσιος κατέληξε χαρακτηριστικά πως "η ποιότητα που πάντα θέλει να προσφέρει στους δημότες μας η ΔΕΥΑΠ δεν θα σταματήσει ποτέ να χτίζεται, με συνεχείς παρεμβάσεις, ορθή διαχείριση, άμεση επέμβαση σε κάθε πρόβλημα, αλλά συνάμα θα πρέπει να προχωράμε χέρι χέρι, για να μπορούμε και αύριο να μιλάμε για «νερό» και όχι για «νεράκι»…". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ