close search results icon

Γκέλα με Λευκορωσία για την Εθνική Ελπίδων (Κ-21)

Με γκέλα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2025.

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ήρθε η Εθνική Ελπίδων κόντρα στη Λευκορωσία, με τον Χρήστο Τζόλη να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της Ελλάδας.

Με γκέλα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2025 η Ελλάδα Κ-21, καθώς ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την αντίστοιχη της Λευκορωσίας, στην πρεμιέρα της στον 7ο όμιλο.

Η Εθνική Ελπίδων υποδέχτηκε στη Λεωφόρο την ομάδα της Λευκορωσίας και ευτύχησε να πάρει νωρίς το προβάδισμα, με τον Χρήστο Τζόλη να κάνει το 1-0 στο 11ο λεπτό. Ωστόσο, από εκεί και πέρα η ομάδα του Γιώργου Σίμου δεν κατάφερε διαχειριστεί το υπέρ της προβάδισμα και με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου (53'), οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Κασαράμπ, σκορ που έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Τουρκοχωρίτης (56' Ζουγκλής), Παναγιώτου, Χρυσόπουλος, Κίτσος, Κουρφαλίδης, Μεταξάς, Σουρλής (80' Λιάτσος), Κρυπαράκος (56' Κατσουλίδης), Τζόλης, Κοσίδης (56' Νιάρχος).

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Κοζάκεβιτς, Καλίνιν, Γιακούσεβιτς, Κασαράμπ, Σκίμπσκι, Ντουσέφσκι, Ζίνοβιτς, Ντεμτσένκο (52' Κοβαλέβιτς), Ριλάχ, Καρπίτσκι (64' Ρόβντο), Μπαρτκούσκι (64' Λατίκοβ)

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ