close search results icon

Η 11άδα του ΠΑΟΚ στο Maksimir (vid)

Χωρίς εκπλήξεις για την πρώτη μάχη με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. 

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στην πρώτη «μάχη» με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Maksimir - Στην κορυφή της επίθεσης αναμενόμενα επιστρέφει ο Μπράντον Τόμας, δίπλα στον Μεϊτέ ο Οζντόεφ.

Με συγκεκριμένες επιλογές ταξίδεψε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Κοτάρσκι με τετράδα στην άμυνα τους Μπάμπα, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα και Γιόνι Ότο απ´τα αριστερά προς τα δεξιά. Στα χαφ θα βρεθούν οι Μεϊτέ - Οζντόεφ με επιθετική τριπλέτα τους Τάισον, Κωνσταντέλια και Αντρίγια. Στην κορυφή της επίθεσης, απόντος του Άλι Σαμάτα, επιστρέφει ο Μπράντον Τόμας.

Χωρίς εκπλήξεις και η Ντιναμό, με τον Γιακίροβιτς να κινείται με τον Νέβιστιτς κάτω από τα δοκάρια. Μπροστά του θα αγωνιστούν οι Ριστόφσκι (δεξιά), Πέρκοβιτς (αριστερά) με τους Μπερνάουερ και Τεοφίλ-Κατρίν στα στόπερ, παρ' όλο που ο Μπερνάουερ παραπονέθηκε για μικροτραυματισμό μετά την Όσιγιεκ. Ο πρώην του Δικεφάλου και non stop φέτος με την φανέλα της Ντιναμό, Μίσιτς, με παρτενέρ τον 20χρονο Σούτσιτς θα ειναι το δίδυμο των χαφ, με τον Μπατούρινα μπροστά τους και τους Σπίκιτς - Χότζα στα άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Πέτκοβιτς.

Με ισχυρή αστυνομική δύναμη έφτασε στο Maksimir ο Δικέφαλος, εκεί όπου οι Κροάτες τους καλωσόρισαν με μήνυμα από τα μάτριξ του γηπέδου:

screenshot-11-ia5Of.png

πηγή: sdna.gr - Ελένη Μπούντου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ