close search results icon
H αλήθεια για την Ιερα Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ

Αναστάτωση δίχως λόγο προκλήθηκε με αφορμή δημοσιεύματα από μερίδα του τύπου που αφορούν την Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Αρχάγγελο Αλμωπίας. 

Συγκεκριμένα από το βράδυ της Κυριακής εμφανίζονται ανακρίβειες και δημοσιεύματα που στηρίζονται σε μη έγκυρες πηγές για την Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ ενώ παρόλο που υπάρχει ρητή απαγόρευση από τον κανονισμό της Μονής δημοσιεύονται και φωτογραφίες, που προκαλούν αναστάτωση στους πιστούς. 

img-8506.jpg

Η μόνη αλήθεια για την Ιερα Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ είναι πως στο Μοναστήρι βρίσκεται ένας Άγιος Ηγούμενος, ο αρχιμανδρίτης Επιφάνειος. 

Το Μοναστήρι του Αρχαγγέλου πραγματοποιεί σπουδαίο Πνευματικό έργο με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής αρχιμανδρίτη Επιφάνειο αλλά και τον νέο Ιερό μοναχό Μιχαήλ, ο οποίος είναι κόσμημα για την εκκλησία.  Όπως, είπε, πρόσφατα και ο Μητροπολίτης Ιωήλ, στη χειροτονία του νέου Ιερομονάχου, το Μοναστήρι του Αρχαγγέλου διαθέτει έναν πολύ καλό Ηγούμενο. 

img-8524.webp

Όλοι οφείλουν να είναι πολύ προσεκτικοί με το Μοναστήρι του Αρχαγγέλου και να μην  συκοφαντούν την Ιερά Μονή και τους πατέρες της Μονής, ούτε και να χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη Μονή για προσωπικά οφέλη.  

Το σίγουρο είναι πως όλοι εχουν χρέος να τηρούν τους νόμους αλλά και τους κανονισμούς της Μονής αλλά και να σέβονται την δημοσιογραφική δεοντολογία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ