close search results icon

Η υπόθεση που σόκαρε τη Σκύδρα στο Μικτό Ορκωτό Σερρών

Η υπόθεση που σόκαρε τη Σκύδρα στο Μικτό Ορκωτό Σερρών

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου δικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Σερρών η υπόθεση που είχε σοκάρει την κοινωνία της Σκύδρας τον Σεπτέμβριο του 2020.

Πρόκειται για πατέρα που φέρεται να κατέγραφε με κρυφή κάμερα τη σύζυγο του και τα ανήλικα παιδιά του προωθώντας το υλικό σε άγνωστα πρόσωπα ή το διέθετε διαδικτυακά σε site ανάλογου περιεχομένου.

Θυμίζουμε ότι ο εν λόγω άνδρας έχασε την επιμέλεια των παιδιών του με προσωρινή διαταγή ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκαν από τη σύζυγό του η οποία και είχε υποψιαστεί ότι κάτι δεν πάει καλά μετά την περίεργη συμπεριφορά του άνδρα της. Έτσι, έκανε καταγγελία και η αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι της και κατάσχεσε ηλεκτρονικές συσκευές και το κινητό του φερόμενου ως δράστη ενώ η σύζυγος φέρεται να κατήγγειλε ότι έπειτα από έντονη λογομαχία ο σύζυγος της προσπάθησε να σβήσει το σχετικό υλικό.

Το pellanews.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας της συζύγου, κ Αντώνη Ξυλουργίδη ο οποίος συνέδραμε την σύζυγο και τα τέκνα της από την πρώτη στιγμή, ζητώντας ένα σχόλιο ενόψει της εκδίκασης της σοκαριστικής υπόθεσης αλλά ο ίδιος αρνήθηκε λέγοντας: «Η ώρα της κρίσης των φυσικών δικαστών έφτασε, ας λάμψει η αλήθεια.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ