close search results icon

Η Mirror ζήτησε συγγνώμη από τον πρίγκιπα Χάρι, γιατί παρακολουθούσε το τηλέφωνό του

Η εταιρεία παραδέχτηκε ότι ο Χάρι μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση.

Η Mirror ζήτησε συγγνώμη κατά τη διάρκεια δίκης από τον πρίγκιπα Χάρι, επειδή ο βρετανικός όμιλος κατηγορείται πως παρακολουθούσε το τηλέφωνό του, όσο διάστημα ήταν ακόμη μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Όπως αναφέρει το bbc.com, δεν έχει καθοριστεί ο χρόνος που έγιναν οι υποκλοπές, όμως φέρεται να αφορά το διάστημα από το 1996 έως και το 2010.Έτσι, ο εκδότης της Mirror Group Newspapers (MGN) παραδέχτηκε ότι υπήρχαν κάποια στοιχεία παράνομης συλλογής πληροφοριών και είπε ότι δεν θα επαναληφθεί ποτέ.

Επίσης, η εταιρεία παραδέχτηκε ότι ο Χάρι μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση, όμως πρόκειται να υποστηρίξει ότι ορισμένες από τις αξιώσεις έχουν υποβληθεί πολύ αργά.

Σημειώνεται, ότι ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να καταθέσει τον Ιούνιο και είναι η πρώτη φορά που ένα ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα είναι μάρτυρας στο δικαστήριο στη σύγχρονη εποχή- με την ακροαματική διαδικασία του Ανωτάτου Δικαστηρίου να διαρκεί έξι ή επτά εβδομάδες.

Επιπλέον, συμμετέχει σε ενέργειες που συνδέονται με υποτιθέμενη παραβίαση τηλεφώνου εναντίον δύο άλλων εταιρειών, του εκδότη της Daily Mail και του εκδότη της Sun.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ