close search results icon

Ημερίδα Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Γυμνάσιο Νέου Μυλοτόπου

Εισηγητές της ημερίδας ήταν τα στελέχη της Τροχαίας Γιαννιτσών της Π.Ε Πέλλας.

Στα πλαίσια της παροχής και κοινωνικής εκπαίδευσης στους μαθητές/τριες – εκτός της παρεχόμενης παιδαγωγικής και εκπαιδευτικής – την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε στους χώρους του σχολείου ( στο μικρό Θεατράκι ) ημερίδα Κυκλοφοριακής Αγωγής – στο πλαίσιο του μαθήματος Εργαστηριακών Δεξιοτήτων με υπεύθυνους τους καθηγητές μας Σοφία Χρηστίδου κα Αντώνη Κελέση. 

Εισηγητές της ημερίδας ήταν τα στελέχη της Τροχαίας Γιαννιτσών της Π.Ε Πέλλας : η Ανθυπαστυνόμος κ Ανανιάδου Αντιγόνη. και Αρχιφύλακας κ. Πλούγαρλης Δημήτριος που με απλότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα και την άψογη παρουσίασή του σχετικού θέματος, μαγνήτισαν το ακροατήριο. 

Ακολούθησε διάλογος με τους μαθητές και μαθήτριές.

Επίσης προγραμματίσθηκε μετά τις εορτές του Πάσχα να ακολουθήσει και το πρακτικό κομμάτι στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Πέλλας.

"Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές και τους εκπαιδευτικούς και τα άξια στελέχη της Τροχαίας Γιαννιτσών που τιμούν την αποστολή τους", σημειώνει με ανακοίνωση της η διοίκηση και οι καθηγητές της σχολικής μονάδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ