Η θάλασσα βγήκε στη στεριά σε αρκετές περιοχές, η Πάρος έγινε «Βενετία»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΛΙΑΜΗΣ
Η κακοκαιρία πλήττει τη χώρα με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους να έχουν δημιουργήσει κατά τόπους προβλήματα.
Σε πολλές περιοχές η θάλασσα «έχει βγει στη στεριά» καθώς η μανιασμένοι άνεμοι στέλνουν με βία τα κύματα πάνω από τις προβλήτες ή τους κυματοθραύστες με αποτέλεσμα να «λιμνάζουν» οι παραλιακοί δρόμοι.
Θυελλώδεις άνεμοι σαρώνουν το Αιγαίο και την ηπειρωτική Ελλάδα, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε παράκτιες περιοχές και προβλήματα στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.
Πάρος: Πλημμύρισαν τμήματα της παραλιακής οδού
Στην Πάρο, η πλατεία Ζωοδόχου Πηγής στην Παροικία και τμήματα της παραλιακής οδού πλημμύρισαν, ενώ θεόρατα κύματα έσκαγαν στο παραλιακό μέτωπο. Σύμφωνα με το parianotypos.gr, οχήματα έργου της Πυροσβεστικής και του Δήμου προχώρησαν σε άντληση υδάτων υπό την επίβλεψη τοπικών αρχών.

ΦΩΤΟ parianostypos.gr
iefimerida.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Η "Γαλάζια Σημαία" για το 2026 ανα Δήμο σε όλη τη Χώρα
16 Μαΐου 2026 -
Δήμος Αλμωπίας: Δωρεάν προληπτική κλινική εξέταση μαστού
16 Μαΐου 2026
ΣΧΟΛΙΑ