close search results icon

Η τοποθέτηση και οι απαντήσεις του Δημάρχου Αλμωπίας

Η τοποθέτηση και οι απαντήσεις του Δημάρχου Αλμωπίας

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας με τον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση, να ενημερώνει τους δημοτικούς συμβούλους για τις δράσεις της δημοτικής αρχής κατά τον Νοέμβριο του 2022. 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας στην πρωτολογία του αφού έωσε συγχαρητήρια στους μαθητές, τις μαθήτριες και τους πολιτστικούς συλλόγους της Αλμωπίας έκανε αναφορά στα οφέλη που είχε για την Αλμωπία η συμμετοχή της Λουτρόπολης στην διεθνή έκθεση του Λονδίνου αλλά και στην ενίσχυση του εργοταξίου του Δήμου Αλμωπίας με τα νέα μηχανήματα που παρέλαβε η δημοτική αρχή. Επίσης ο Δήμαρχος μίλησε και για τις δράσεις που διοργανώθηκαν στην επικράτεια του Δήμου και αφορούσαν διάφορα κοινωνικά θέματα, όπως και στην επίσκεψη του Μητροπολίτη Προύσης στην Πολυκάρπη. Τέλος ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στο επετειακό λεύκωμα του Δήμου Αλμωπίας όπως και στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο. 

Στη συνέχεια και μετά τις ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων, ο Δήμαρχος Αλμωπίας απάντησε στις ερωτήσεις που τέθηκαν για το κυνοκομείο, για το Εργοτάξιο του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου, τα οφέλη από την Τουριστική Έκθεση αλλά και για την κερκίδα της Σωσσάνδρας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ