close search results icon

Ικανοποιημένος ο Ευθύμης Πολυτίδης

Ικανοποιημένος ο Ευθύμης Πολυτίδης

Η ισοπαλία με την Καστοριά για τον Εδεσσαϊκό άφησε γλυκόπικρη γεύση στο στρατόπεδο της ιστορικής ομάδος της Πέλλας καθώς ο Εδεσσαϊκός αγωνίζονταν για μεγάλο μέρος του Β ημιχρόνου με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Σαμαρά. 

img-9862.jpg

Ο Ευθύμης Πολυτίδης έδωσε τα συγχαρήτηρια του προς τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι πάλεψαν απέναντι σε έναν αντίπαλο με αριθμητική υπεροχή.  Ο νεαρός σκυδραίος προπονητής προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του με τον καλύτερο τρόπο για την αναμέτρηση κατά την διάρκεια του ¨ζεστάματος" , ενώ ο ίδιος μαζί με τον Γιώργο Καραϊσαρίδη στήριξε ψυχολογικά τους παίκτες του Εδεσσαϊκού

img-9865.jpg
img-0005-VcNWR.jpg
img-9874.jpg

Οι ποδοσφαιριστές του Εδεσσαϊκού παρά το αριθμητικό μειονέκτημα αλλά και το γκολ που δέχθηκαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης έδειξαν αποθέματα ψυχής με τον Λιριόν Τσάνη να πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης και να δίνει στον Εδεσσαϊκό έναν πολύτιμο βαθμό. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ